Axelväskor

Axelväska för dam.

Axelväskan för dam är en sann klassiker, och är smakfull utan att kräva för mycket av sin bärare. Ett beprövat knep är att matcha axelväskan med skorna eller en accessoar som en sjal t ex. Glöm inte heller bort alla andra detaljer på väskan som du kan plocka upp. Matcha exempelvis ett spänne på väskan med detaljer på glasögonen eller en liten kedja på väskan med en ett smycke som armband eller örhänge. Små saker som lyfter din väska och ger en mer personlig stil och stärker helhetsintrycket och lyfter din väska. Knyt en sjal på din väska och vips så blir din stil ännu mer unik!


Vilket material ska jag välja på min axelväska?

Vi har olika modeller av axelväskor för dam. Klassisk svart, liten och modern, eller kanske en väska i tyg? Att hitta den perfekta axelremsväskan är inte lätt. På marknaden kryllar det av olika modeller med varierande kvalité, prisklass och varumärken. Här kommer vi prata mer om axelväskor till dam och vad man ska tänka på när man ska investera i en ny.
Hos oss på Bags4fun hittar du axelväskor i skinn, veganläder, textil och konstläder. Väskorna finns i olika färger och modeller och utföranden samt prisklasser för alla.

Vad kännetecknar en axelväska för dam? 

Axelväskan, eller axelremsväskan som den också kallas, är en klassisk och tidlös väska som är en otroligt populär damaccessoar. Den har en lång axelrem, som låter den hänga fritt på axeln och frigör därför händerna för annat. Axelväskan för dam är klassisk, snygg och väldigt praktisk. Perfekt för människan på språng. Den klassiska svarta axelväskan i svart mocka eller skinn är en riktig storsäljare - alltid ett säkert kort!

Vad ska man tänka på när man ska investera i en ny axelväska för dam?
Den första frågan du bör ställa dig när du ska köpa en ny väska är när du ska använda den. Är det till jobbet, till vardags, till festen, eller ska den funka till alla tillfällen? Är du ute efter en axelväska till jobbet där du ska få plats med både dator, block, en matlåda och kanske andra prylar bör du satsa på en större och mer tålig väska. Den bör också ha ett bredare band så att du inte får onödig belastning. Är du ute efter en axelremsväska till andra tillfällen än jobb som ska fungera till både vardag och fest så bör du satsa på en mindre och nättare väska. Detta axelband kan med fördel vara tunnare. Det finns även många fina axelväskor till dam med kedjor som band.

Vilka kvalitéer bör axelväskan ha?
Behöver du en passande väska till jobbet, inför helgen eller kanske en rymlig shoppingväska? Hos oss hittar du axelväskor till dam för alla tillfällen och till det bästa priset.
Något annat du bör tänka på är vilket material du föredrar. Skinn är i regel mycket dyrare än syntet, men de håller också längre. Vad har du för budget? Tänker du kvalitet framför kvantitet och lägger hellre lägger några hundra extra för få en bra kvalité? Eller vill du ha en mer trendkänslig populär axelremsväska?

En väska slits snabbt och med en god kvalité kan du ha väskan i flera år. Är du sugen på att kunna förvandla din väska till en festligare? Tänk då på att investera i en axelremsväska med avtagbar axelrem. På så sätt kan du byta axelrem mellan dina olika väskor.

Vad får axelremsväskan kosta?

  • Hur ser din budget ut?
  • Vad är syftet med väskan?
  • Storlek på väskan
  • Önskar du en väska i skinn eller PU syntet?

Alla dessa faktorer påverkar såklart priset på väskan. Vad prioriterar du? En kvalitativ väska kostar mer än en med lägre kvalité.

Köp din väska från oss på Bags4fun.se, vi har moderna axelremsväskor från 2020 välkända varumärken som:

Hos oss på Bags4fun hittar du ett brett utbud av dam axelremsväskor till bra kvalité till bra billiga priser. Kontakta gärna oss om du söker efter en speciell väska. Ibland kan vi ta hem det speciellt till dig.

Fri frakt på alla axelväskor