Axelväskor

Axelremsväskor.

En del av våra axelremsväskor kan även bäras som handväska.

Här hittar du din fina axelväska och handväska i olika färger, material och storlekar som du både kan använda till vardags och till fest. Vi har ett brett utbud av axelväskor i både skinn och veganläder och i olika färger och modeller och utföranden samt prisklasser för alla. 


Snygga axelväskor i olika material.

Vi har olika modeller, klassiska, trendiga, äkta skinn, PU material. Att hitta den perfekta axelväskan är inte lätt. På marknaden kryllar det av olika modeller med varierande kvalité, prisklass och varumärken. Här kommer vi prata mer om axelremsväskor och vad man ska tänka på när man ska investera i en ny axelväska.
Hos oss på Bags4fun hittar du Axelremsväskor i skinn, veganläder, textil och konstläder. Väskorna finns i olika färger och modeller och utföranden samt prisklasser för alla.


Vad är en axelremsväska? 

Axelremsväskan är en klassisk och tidlös väska som är en otroligt populär accessoar år efter år. En sådan typ av väska är perfekt för dig som vill ha händerna fria då du slipper hålla den i handen. Kort och gott så är en axelväska klassisk, snygg och väldigt praktiskt. Perfekt för människan på språng.  Den klassiska svarta axelremsväskan i svart mocka eller skinn är storsäljare, alltid ett säkert kort.


Vad ska man tänka på när man ska investera i en ny axelremsväska?

Den första frågan du bör ställa dig när du ska köpa är ny väska är när du ska använda den? Är det till jobbet, gymmet, festen eller ska den funka till alla tillfällen? Är du ute efter en axelväska till jobbet där du ska få plats med både dator, block, en matlåda och kanske andra prylar bör du satsa på en större och mer tålig väska.

Den bör också ha ett bredare band så att du inte får onödig belastning. Är du ute efter en axelremsväska till andra tillfällen än jobb som ska fungera till både vardag och fest så bör du satsa på en mindre och nättare väska. Detta axelband kan med fördel vara tunnare. Finns många fina axelremsväskor med kedjor som band. Klassiska axelremsväskor passar både till dam och herr.


Axelremsväska till jobbet.

Behöver du en passande portfölj till jobbet, en väska inför helgen eller kanske en rymlig shoppingväska? Hos oss hittar du väskor för alla tillfällen till det bästa priset.
Något annat du bör tänka på är vilket material du föredrar. Skinn är i regel mycket dyrare än syntet, men de håller också längre. Vad har du för budget? Tänker du kvalité framför kvantitet och lägger hellre lägger några hundra extra för få en bra kvalité? Eller vill du ha en mer trendkänslig populär axelremsväska?

En väska slits snabbt och med en god kvalité kan du ha väskan i flera år. Är du sugen på att kunna förvandla din väska till en festligare? Tänk då på att investera i en axelremsväska med avtagbart band.

 Vad får axelremsväskan kosta?

  • Hur ser din budget ut?
  • Vad är syftet med väskan?
  • Storlek på väskan
  • Önskar du en väska i skinn eller PU syntet?

Alla dessa faktorer påverkar såklart priset på väskan. Vad prioriterar du? En kvalitativ väska kostar mer än en med lägre kvalité.

Köp din väska från oss på Bags4fun.se, vi har trendiga axelremsväskor från 2020 välkända varumärken som:

Hos oss på Bags4fun hittar du ett brett utbud av axelremsväskor till bra kvalité till bra billiga priser. Kontakta gärna oss om du söker efter en speciell handväska.

Fri frakt på alla axelväskor när du handlar för 500 kr