Välkommen till Bags4Fun

Jag började sälja väskor och accessoarer 2012. Väskor är min stora passion. Det finns ju så mycket snygga accessoarer att matcha till din outfit. Jag har butik i Katrineholm och webbshop för jag tycker att det är en bra kombo. Att butiken fick heta Bags4Fun var för att "Visst är det kul med väskor" :-)

Det började med att jag gjorde en enkel hemsida så att kunderna i Katrineholm skulle kunna se vad jag hade. Sidan blev populär över hela Sverige och folk mailade och ville handla av oss. Det var lite krångligt att mäta och väga paketen och sedan maila tillbaka och be kunderna sätta in pengarna på bankgirot.

Utvecklingen går ju framåt som tur är så snart nog byggde jag en riktig webbshop med riktiga betalsätt. Så nu säljer jag över hela Sverige och jag tycker att det är jättekul både med butiken och webbshopen.

Jag har många tidlösa och klassiska skinnväskor till bra priser som passar de flesta kvinnor och män. Matchande plånböcker, nyckelfodral. För resan har jag necessärer och sminkväskor.

Nu har jag gjort en webshop till där jag säljer K-Beauty hudvårdsprodukter från Syd-Korea. Ta gärna en titt där också.

Hudvårdsguiden

BUTIKEN

Här är lite bilder på min butik som ligger på Läroverksgatan 8 källarplan i Katrineholm.


Bags4Fun på Drottninggatan 5 i KatrineholmSnygga ryggsäckar i skinnResväskor från Delsey


NecessärerSmyckeskrinRolser shoppingvagnar

Kontakta oss!

Telefontid 9.00 - 20.00
0733-80 30 50
Kontaktformulär


Företaget

Bags4Fun Sweden AB
Läroverksgatan 8 källarplan
641 33 Katrineholm
Org/VAT nr SE559057748101

Öppettider butik

Månd-Fred 11-16
Lörd stängt
Sönd stängt