Returer

RETURER

  1. Du har 14 dagars ångerrätt från att du har mottagit varan om den inte skulle motsvara dina förväntningar. För att göra en retur fyller du i alla uppgifterna i detta formulär så att vi kan ge dig en returfraktsedel.
  2. Om du kan skriva ut fraktsedeln själv så mailar vi den till dig. Returen kostar 79 kr för 1 väska väskor och mindre paket. Från 2 väskor kostar returen från 99 kr. Shoppingvagnar kostar 259 kr. Vi krediterar den returnerade varan och debiterar ditt köp med returfrakten.
  3. Alla produkter MÅSTE returneras i originalförpackningar komplett med samtliga tillbehör såsom etiketter mm. Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen. Förpacka godset väl för att undvika skador.
  4. Bifoga en kopia av ordern i returen.
  5. OBS! Skriv i mailet om vi kan maila returfraktsedeln.
  6. Gå in på vårt kontaktformulär om du vill göra en retur. Kontakt

REKLAMATIONER
En reklamationen kan göras om tex produkten är trasig eller har fått en transportskada vid mottagandet, eller dold transportskada. Vid alla typer av reklamationer skall Bags4Fun kontaktas innan varan returneras. Det gör du via mail. Vi står självklart för fraktkostnaderna om vi godkänner en reklamation. Den regleras i efterhand. Reklamationer ska göras omgående dock senast inom 14 dagar från att du mottagit varan.

Kontakt