Samarbetspartners

Bags4 fun och våra samarbete i olika branscher med anknytning till väskor, accessoarer, shoppingvagnar.

Bags4Fun samarbetar med ett flertal butiker. Tillsammans hjälpes vi åt. 

Vi på Bags4Fun är din personliga webshop, vi finns väldigt ofta på chatten där du direkt får kontakt med oss, eller så ringer du/mailar oss och vi hjälper dig att välja rätt väska. Vi har en väska för varje tillfälle oavsett om du ska till jobbet, skogen, festen eller mataffären. Vi har även accessoarer som sjalar, nyckelfodral, smycken och paraplyer. Inte att förglömma våra suveräna shoppingvagnar. De kommer från spanska Rolser och vi är återförsäljare. Alla återförsäljare i hela Sverige skickar sina vagnar från Stockholm.

Vi stävar efter att ha ett utbud av väskor mm som är;

 • Praktiska - en väska ska kunna användas i många sammanhang. Den ska kunna vara både vardagsväska och finväska och allt däremellan.
 • Prisvärda - vi har inga höga omkostnader därför kan vi hålla lite lägre priser.
 • Hållbara - vi gillar väskor som håller länge även om konstskinn är mer ömtåligt så har vi valt leverantörer med god kvalité
 • Vackra - såklart ska du känna dig vacker när du bär din väska, vårt utbud av väskor täcker många stilar.

Axelväskor är vår storsäljare och vi har valt de leverantörer som vi tycker passar in hos oss och som håller god standard på sina varor. Alla våra shoppingvagnar kommer från Rolser och vi har hela deras sortiment, trappklättrare, hopfällbara t ex.

-

Samarbete med bloggare, instagrammare, influecers och alla som vill jobba med oss.

Vi på Bags4Fun tycker samarbete är jätteroligt! Alla är välkomna att skicka en förfrågan till oss, så länge du är minst 18 år gammal. Mejla oss på info@bags4fun.se där du ger oss en länk till ditt konto, information om dig som du tycker vi ska veta, antal följare du har eller annan relevant statistik. 

Bags4Fun får in många frågor om samarbete så du får gärna underlätta för oss genom att skriva vilket sorts samarbete du önskar och vilken eller vilka produkt du är intresserad av. Det kan ta cirka en vecka innan du får svar från oss, vi vill ha en möjlighet att titta på din blogg eller Instagram/Facebook-konto.

Här är tre exempel på alternativ för samarbete - har du annat förslag till samarbete är vi öppna för ditt förslag!!

1. Tävlingar.
Bags4Fun kan samarbeta i tävlingar, då i form av presentkort eller varor.
 

2. Personlig rabattkod - 10%, giltig 1 månad och personlig för dig som partner.

 • Gilla och följ Bags4Fun både på Facebook och Instagram.
 • Skriv ett inlägg med minst 2 bilder. Blogg: länka till Bags4Fun hemsida (ww.bags4fun.se). Facebook, Instagram, Youtube, blogg mm: nämn och länka vår webbutiken www.bags4fun.se i texten samt tagga oss.

Meddela oss när du har gjort ovan så skickar vi en personlig rabattkod till dig. Kom ihåg att skicka oss länken till ditt inlägg och vi kommer att retweeta ditt inlägg.


3. Hur du får rabatt på en produkt du vill köpa
Skicka oss en länk till ditt konto eller din blogg, så återkommer vi med ett rabatterbjudande till dig.

 • Du köper den vara du önskar och betalar till oss med swish. Summan som motsvarar den erbjudna rabatten återbetalas till det swishnummer som användes vid köpet.
 • När du har fått hem din köpta vara så fotograferar du varan och skriver ett inlägg på din blogg eller Instagram eller annat.
  Blogg: länka till vår webshop Bags4Fun.se (3 länkar, en till startsidan i vår webshop och en till aktuell kategorisida och en till varan.
  För Instagram och Facebook ska du nämna och länka webbutiken www.bags4fun.se i din texten samt tagga oss både på Facebook och Instagram.
 • Gilla och följ Bags4Fun på Facebook och Instagram.
 • Meddela oss när du har gjort ditt inlägg. 
 • Vi retweetar dig på Facebbok och Instagram.


Varmt välkommen att samarbeta med oss!

----------------

Bags4Fun samarbete med butiker i andra branscher.

 • Kika gärna in hos Mr Humblebee, där finner du en magisk leksaksbutik fylld av vackra leksaker. En dag öppnade han bara sin lilla butik. En butik full av  barnspel och pussel och och fantastiska upplevelser. Mr Humblebee lever för att skapa minnen. Som han själv säger "En dröm som blir till minnen har haft lyckan att slå in!"Minnena blir ännu större om man delar dem med någon. Därför har Mr Humblebee många underbara spel, barnböcker och pyssel som är kul att använda tillsammans, över generationsgränserna. På så sätt skapas minnen hos både gammal och ung.

 • Besök Necessities by red där du finner yogafavoriter som gör din yoga och livet ännu lite härligare! Säljer yogamattor, yogatillbehör, kläder och tillbehör från webshop och i Lund. Håller även kurser i yoga. Behöver du en väska att bära din yogamatta i så har vi på Bags4Fun väskor som passar till yogamattor.  

 • Allt för hästen hittar du hos Hooves. Har du hästar är detta butiken för dig att besöka. Ett familjeföretag som säljer allt för hästens hovar och mycket mer utrustning som verktyg och sulor. Praktiskt i stallet att ha en shoppingvagn, vi har en modell som är terränggående.

 • Behöver du förbrukningsprodukter som bilskydd eller skylthållare till din bilverkstad eller din egen bil? Titta in hos Fordonskungen, de samarbetar med Europas ledande tillverkare av förbrukningsprodukter till fordonsmarknaden. De erbjuder sina kunder högkvalitativa produkter både kostnadseffektivt och med snabba leveranser. Kolla in deras absorbenter och glöm inte däcksäck, ett måste för förvaring av däck. Bags4fun har shoppingvagnar som är hopfällbara till ett minimum och passar utmärkt att förvara i bilen.

 • Något att pryda dina väggar med? Tips på present? Handmålade tavlor är alltid vackert att hänga på väggarna hemma eller på kontoret. Passar även bra som present till någon, en tavla till barnrummet kanske? Besök då Trendigatavlor och köp tavla där. Där finns mycket roligt för ögonen och du kan fynda billiga tavlor hos dem, de håller till i ett garage i Småland där kreativiteten tillåts flöda fritt. Med nya tekniker skapar de unika målningar som drar blickarna till sig.

 • Skruvar och verktyg behövs alltid i hemmet, besök Izinto, de har även kontorsmaterial. Skyllermarks rörkabelskor och Skyllermarks polplintar ingår i deras sortiment. Alltid bra att ha kopplingsplintar hemma, du vet aldrig när du behöver anslutna enskilda ledare i elektriska kablar. Ska du koppla ihop batterierna vid laddning? Då är ett skiljerelä alldeles utmärkt. Är du en hemmafixare och ska installera apparater i din bil, husvagn eller båt då behöver du fintrådig och förtennad kabel som du såklart kan köpa hos Izinto.

 • Hårsmycken och produkter för rengöring av smycken hittar ni hos Jibema. Visst är det pilligt att rengöra silver och putsa guld, hos Jibema hittar du bra medel som underlättar för dig. Dessa fungerar såklart även att rengöra klockor med. I deras kollektion hittar du även säkra ploppar till örhängen, du vet såna som du inte tappar.

 • Hos Kimbra hittar du trevliga leksaker för barn och baby. Kimbra är ett familjeföretaget med stort hjärta. Deras sortiment av inredning är noga utvalt och omfattar allt från fantastiska möbler till barnrum från internationella tillverkare till hantverk framställt i Sorunda. En del kommer från en liten stad utanför Trollhättan. Kimbra vill kunna erbjuda dig som kund det de tror är det absolut bästa för just era prinsar och prinsessor.