Samarbete

Bags4 fun och våra samarbete i olika branscher med anknytning till väskor, accessoarer, shoppingvagnar.

Bags4Fun samarbetar med ett flertal butiker. Tillsammans hjälpes vi åt. 

Vi på Bags4Fun är din personliga webshop, vi finns väldigt ofta på chatten där du direkt får kontakt med oss, eller så ringer du/mailar oss och vi hjälper dig att välja rätt väska. Vi har en väska för varje tillfälle oavsett om du ska till jobbet, skogen, festen eller mataffären. Vi har även accessoarer som sjalar, nyckelfodral, smycken och paraplyer. Inte att förglömma våra suveräna shoppingvagnar. De kommer från spanska Rolser och vi är återförsäljare. Alla återförsäljare i hela Sverige skickar sina vagnar från Stockholm.

Vi stävar efter att ha ett utbud av väskor mm som är;

 • Praktiska - en väska ska kunna användas i många sammanhang. Den ska kunna vara både vardagsväska och finväska och allt däremellan.
 • Prisvärda - vi har inga höga omkostnader därför kan vi hålla lite lägre priser.
 • Hållbara - vi gillar väskor som håller länge även om konstskinn är mer ömtåligt så har vi valt leverantörer med god kvalité
 • Vackra - såklart ska du känna dig vacker när du bär din väska, vårt utbud av väskor täcker många stilar.

Axelväskor är vår storsäljare och vi har valt de leverantörer som vi tycker passar in hos oss och som håller god standard på sina varor. Alla våra shoppingvagnar kommer från Rolser och vi har hela deras sortiment, trappklättrare, hopfällbara t ex.

-

Samarbete med bloggare, instagrammare, influecers och alla som vill jobba med oss.

Vi på Bags4Fun tycker samarbete är jätteroligt! Alla är välkomna att skicka en förfrågan till oss, så länge du är minst 18 år gammal. Mejla oss på [email protected] där du ger oss en länk till ditt konto, information om dig som du tycker vi ska veta, antal följare du har eller annan relevant statistik. 

Bags4Fun får in många frågor om samarbete så du får gärna underlätta för oss genom att skriva vilket sorts samarbete du önskar och vilken eller vilka produkt du är intresserad av. Det kan ta cirka en vecka innan du får svar från oss, vi vill ha en möjlighet att titta på din blogg eller Instagram/Facebook-konto.

Här är tre exempel på alternativ för samarbete - har du annat förslag till samarbete är vi öppna för ditt förslag!!

1. Tävlingar.
Bags4Fun kan samarbeta i tävlingar, då i form av presentkort eller varor.
 

2. Personlig rabattkod - 10%, giltig 1 månad och personlig för dig som partner.

 • Gilla och följ Bags4Fun både på Facebook och Instagram.
 • Skriv ett inlägg med minst 2 bilder. Blogg: länka till Bags4Fun hemsida (ww.bags4fun.se). Facebook, Instagram, Youtube, blogg mm: nämn och länka vår webbutiken www.bags4fun.se i texten samt tagga oss.

Meddela oss när du har gjort ovan så skickar vi en personlig rabattkod till dig. Kom ihåg att skicka oss länken till ditt inlägg och vi kommer att retweeta ditt inlägg.


3. Hur du får rabatt på en produkt du vill köpa
Skicka oss en länk till ditt konto eller din blogg, så återkommer vi med ett rabatterbjudande till dig.

 • Du köper den vara du önskar och betalar till oss med swish. Summan som motsvarar den erbjudna rabatten återbetalas till det swishnummer som användes vid köpet.
 • När du har fått hem din köpta vara så fotograferar du varan och skriver ett inlägg på din blogg eller Instagram eller annat.
  Blogg: länka till vår webshop Bags4Fun.se (3 länkar, en till startsidan i vår webshop och en till aktuell kategorisida och en till varan.
  För Instagram och Facebook ska du nämna och länka webbutiken www.bags4fun.se i din texten samt tagga oss både på Facebook och Instagram.
 • Gilla och följ Bags4Fun på Facebook och Instagram.
 • Meddela oss när du har gjort ditt inlägg. 
 • Vi retweetar dig på Facebbok och Instagram.


Varmt välkommen att samarbeta med oss!

----------------

Bags4Fun samarbetar med butiker i andra branscher

 • Herbertine

 • Ett bra komplement till våra nyckelfodral tycker vi att 3d2u säljer. Hos dem kan du köpa din lasergraverade nyckelringar. Smart att sätta på dina olika nycklar som berättar vad nyckel går till. De säljer även 3d utskrivna bagagetaggar, en fiffig detalj att hänga på din shoppingvagn tex. 3d2u har ett helt unikt sortiment där varje vara är handgjord och du kan specialbeställa din unika design.

 • Att matcha är ju ett beprövat knep för en fulländad look. Det lyfter vilken outfit som helst till nya höjder. En vinröd väska och en vinröd sjal, bums så ser det helt annorlunda ut. Även smycken som armband, örhänge och nyckelringar piffar upp. Titta in hos Hajaprodukter och se deras sortiment och vad du kan matcha till din nya väska.

 • Förena nytta med nöje. Ta din Dramaten väska och gå en guidad tur i Stockholm tillsammans med shopcityquizwalks.se stadsvanding och frågesport i skön kombination. På promenad i stan är det skönt att skippa bära eller ha händerna fria. Våra dramaten väskor finns i massor av storlekar och funktioner. En skön Bumbag (midjeväska) att bära tvärs över, tätt intill kroppen är en smart lösning när du inte behöver ha med dig jättemycket.

 • Såklart har du din mobil i väskan. De flesta väskor vi säljer har en speciell ficka till mobilen där du förvarar din mobil säkert. De allra flesta av oss har ändå skal och fodral till sina mobiler. Har du en Iphone och behöver tillbehör då ska du besöka phonelux. Där hittar du skal och trådlösa hörlurar men även stativ till din Iphone och surfplatta.

 • Även på vårt kontor är det mycket att göra emellanåt. Mail listor ska skickas, paket ska packas och allt det där andra som ibland inte hinns med. Känner du igen det? Då kan du vända dig till assistenstodet. Där har Sofie Magnusson möjlighet att hjälpa dig med det mesta inom kontorsarbetet