Start

Varmt välkommen in till oss på Bags 4 Fun

Här presenterar vi vårt sortiment

Handväska, axelväska, magväska, plånbok


Hos Bags4Fun kan du hitta väskor, axelväskor, handväskor, plånböcker, accessoarer och shoppingvagnar - allt till ett bra pris och med högsta kvalité. Vi har funnits som webbshop sedan 2008 och har därmed lång erfarenhet av att erbjuda trygg handel på nätet, med säkra betalningar och snabba leveranser. Hos oss hittar du din väska eller plånbok för alla tillfälle i livet och det något för alla smaker..

Bags4Fun har ett brett utbud inom en mängd olika kategorier för både kvinnor och män. Oavsett om du är på jakt efter det perfekta smyckeskrinet, en portfölj eller en ny handväska för att matcha klänningen till bröllopet, kan du hitta det här. Dessutom till ett pris som passar dig. När du handlar hos Bag4Fun kan du förvänta dig en bra service och vara säker på att din leverans kommer i tid och att varan som du har beställt håller högsta kvalité. Leveranserna packas omgående när du gör din beställning måndag-fredag, helgfria dagar. Vi erbjuder produkter från många olika varumärken som NYPD, Ulrika Design, The Monte. Vi gör Sverige lite gladare och är stolta över att kunna erbjuda väskor, plånböcker, accessoarer och shoppingvagnar till mycket bra priser.

Plånböcker

Bags4Fun har plånböcker för alla smaker i olika storlekar, material och prisklasser. Oavsett om du är en person som kräver mycket plats eller en som föredrar lätta och smidiga plånböcker finns det något här för dig. Vi erbjuder bland annat rejäla plånböcker i skinn, reseplånböcker, smidiga kortfodral, sedelklämmor och vackra börsar.

Skinnväskor

Här hittar du allt från handväskor och portföljer till ryggsäckar och datorväskor. Vi erbjuder ett brett utbud av olika väskor oavsett för vilket ändamål och tillfälle du söker en väska kan du hitta den här hos oss. Det finns något för semestern, shoppingrundan, arbetet eller studierna. Alltid med bra kvalité. Alltid till ett bra pris.

Datorväskor & portföljer

En skinnportfölj är högst användbar för den arbetande eller studerande som på ett praktiskt och snyggt sätt vill förvara viktiga dokument och annat som behöver bäras till och från jobbet eller skolan. Vi kan erbjuda klassiska datorväskor och portföljer med moderna snitt i buffelskinn, koskinn och italienskt oxskinn som håller länge. Vi har även portföljer i slitstark canvas med snygga läderdetaljer.

Rolser shoppingvagnar

Vinden har vänt för shoppingvagnar. Allt fler köper en shoppingvagn istället för att bära tunga kassar med mat eller annat. Rolser har nio olika modeller och massor av snygga tyger. Tygerna är vattentäta och hjulen stadiga och de rullar tyst och fint. 3 års fabriksgaranti på alla shoppingvagnarna. Köp en väska på hjul du med.