Handväskor

Handväskor att älska och snygga businessväskor för kvinnor.

Hos oss hittar du snygga handväskor i äkta skinn och i fusk skinn, PU läder eller “konstskinn”. Vi har populära handväskor från varumärken som Ulrika Design, The Monte och So Nize, Rosenvinge m fl. Här finns en handväska för varje tillfälle. Välj mellan trendiga, praktiska och stilsäkra handväskor i butik online hos oss Bags4fun. En snygg handväska kan ta vilken outfit som helst till en ny nivå. Dessutom får du plats att bära det du behöver ha med dig. Många av våra handväskor har även axelrem vilket ju kan vara bra och praktiskt ibland.

Populära och moderna handväskor 2020.

Matcha dina skor med en snygg trendig handväska.

Handväskor har 2 korta handtag och oftast ett långt reglerbart axelband. Välj mellan material som är billigare än äkta läder, som PU, nylon, denim, fake fur, faux läderväska, etc. Ormskinns trenden är ett mönster som är väldigt populärt.  Välj utförande som Crossbody Väska eller axelväska.

Billiga handväskor av välgjort PU läder.

Efterfrågan på skinnimitation har ökat de senaste åren. Fler och fler väljer bort läder av etiska och miljömässiga skäl och även om skinn länge varit ett populärt materialval både utseendemässigt men också för att det är slitstarkt

Allt fler väljer bort skinnväskor mot det naturtrogna PU läder som är snyggt och slittåligt. Dom är tillverkade oftast av polyuretanskum och är ofta hållbara och går att tvätta. De är betydligt billigare än äkta läder och har en stor efterfrågan i modebranschen. Även om äkta läder tenderar att bli snyggare och mjukare med tiden, gäller detta inte PU-läder, vilket kommer att upprätthålla en jämn look och känsla under hela livet. PVC-konstläder är det vanligaste istället för naturligt läder, på grunf av det låga priset. 

Klassiska handväskor

En klassiskt handväska är alltid tidlös och går aldrig ur trend. Det är en väska som alltid är värd att investera i. 

Handväskor av äkta skinn

Är en investering som kan hålla i 10-20 år, vill du tänka hållbarhet är en skinn materialvalet för dig.  Bortsett från dess hållbarhet tenderar läderväskor att se ännu bättre ut när tiden går.

Handväskor märken

Noga utvalda populära handväskor för 2021/2022.

Här är de fem bästa materialen för väskor du kan välja mellan:

  • Läderväskor
  • Designväskor
  • Tygväskor
  • Pu, Faux skinn, PVC läder, veganskt läder

Upptäck de senaste nyheterna | FRI FRAKT!