Kuvertväskor

Kuvertväskor

Matcha din outfit med en snygg kuvertväska med eller utan glittriga detaljer. Hos oss hittar du alla möjliga typer av aftonväskor och festväskor. Vi erbjuder trendiga kuvertväskor i olika färger, material och storlekar som du både kan använda till vardags och till fest. 
Snygga Kuvertväskor i olika material 

I vårt sortiment av kuvertväskor finner du klassiska, trendiga, väskor i äkta skinn eller i Pu material. Att hitta den perfekta lila festväskan är inte så lätt. Idag kryllar det av kuvertväskor på marknaden. Vi har samlat dem mest populära inom kategorin kuvertväskor, aftonväskor och clutchväskor från alla tänkbara märken. Den lilla svarta klassiska kuvertväska passar utmärkt till alla finare fester medans en i färg passar bättre till sommarfesterna. Att färgkoordinera sina detaljer i en outfit ger din klädsel en enhetlig look, men det funkar lika fint om du istället vill blanda färger.


I denna text kommer vi prata mer om Kuvertväskor och vad man ska tänka på när man ska investera i en ny festväska. 

Vad är en Kuvertväska?

En kuvertväska är oftast lite mindre i modellen och anpassad till fest. De finns i en mängd olika designs, modeller och material. Några av de populäraste modellerna på kuvertväskor är clutchen och aftonväskan. Kuvertväskor med kedja är en tidlös accessoar som passar till alla tillfällen i livet. 


Vad ska man tänka på ska köpa en kuvertväska?

Det finns ett antal frågeställningar du bör svara på innan du investerar i en ny kuvertväska. Hur rymlig ska den vara? Vad för färg önskar du på väskan? Ska den vara klassisk, eller ska den liva upp din enkla outfit? Kuvertväskor finns oftast med avtagbara axelband om du så önskar. Något annat du bör tänka på är vilket material du föredrar. 

Vad är syftet med en kuvertväska

En kuvertväska eller aftonväska gör sig bäst till finare tillfällen när du inte behöver ha med dig mer än det nödvändigaste. En kuvertväska bör matcha din outfit eller vara i en neutral klassisk färg. Denna typ av väska kompletterat din look och fungerar många gånger som en accessoar.

Något annat du bör tänka på är vilket material du föredrar. Skinn material som i regel är mycket dyrare än syntet, men de håller också längre.
Vad har du för budget? Tänker du kvalité framför kvantitet och lägger hellre lägger några hundra extra för få en bra kvalité? eller vill du ha en mer trendkänslig populär kuvertväska?

Aftonväska / Kuvertväska anpassad till bröllop

Under din stora dag kommer du antagligen inte vilja släpa på din vanliga handväska, utan föredra något lite mindre. Oftast vill man ha nära till läppstiftet, skavsårsplåster, mobilen och kanske en näsduk och då är ju en kuvertväska perfekt. En liten prydlig aftonväska som matchar klänningen blir en perfekt accessoar. Vi erbjuder snygga brudväskor, kuvertväskor och aftonväskor. Köp din kuvertväska i från oss på bags4fun.se onlie, vi har trendiga kuvertväskor från 2020 välkända varumärken som: 

Kontakta gärna oss om du söker efter en speciell kuvertväska.

Fri frakt när du handlar för över 500 kr