Mobilväska Braid rosa flätad från Ceannis

959 kr

Artikelnummer: 047113892
Leverantör: Ceannis

Mobilväska iPhone väska | Flätad rem | Pink från Ceannis, 047113892.

En liten och elegant väska som stängs med magneter. Materialet är flätad konstskinnrem och väskan är väldigt välskräddad.
Till väskan kommer tre avtagbara/utbytbara axelband, en justerbar bredare rem i nylon. Två smalare i samma material som väskan, där den ena används som axelrem och den andra som midjeväska.

Upplev en touch av elegans och funktionalitet med Mobilväska Braid i rosa från Ceannis. Denna unika väska är inte bara en plats för din telefon, utan ett modernt uttryck som kompletterar din stil. Med dess flätade design, erbjuder den en distinkt look som sticker ut i mängden. iPhoneväska Braid är perfekt för dig som älskar detaljer och kvalitet. De tre avtagbara och utbytbara axelbanden ger dig flexibilitet att anpassa väskan efter dagen och tillfället. Vare sig du vill ha en bredare justerbar rem i nylon för maximal komfort eller en smalare variant som accentuerar din outfit, har du alltid rätt alternativ till hands. Använd den som en klassisk axelväska eller var kreativ och omvandla den till en trendig midjeväska - valet är ditt. Huvudfacket erbjuder plats för din mobil samt andra små nödvändigheter. Med Mobilväska Braid från Ceannis får du en mångsidig accessoar som lyfter varje look. Upptäck hur praktiskt kan gå hand i hand med sofistikerad design hos Bags 4 fun Malmö AB

Axelväskan har ett huvudfack och är ofodrad.

Mått: Bredd 18 cm, Höjd 10 cm, Djup 5 cm