Datorväskor portföljer

Datorväskor & portföljer skinn och tyg

Här hittar du din datorväska i slitstarkt skinn eller syntet. Förvara viktiga dokument i en snygg och moderiktig laptopväska eller portfölj i skinn och säkra din dator eller Macbook från oönskade repor med en funktionell datorväska i skinn.


Snygga datorväskor & portföljer

En skinnportfölj är högst användbar för den arbetande eller studerande som på ett praktiskt och snyggt sätt vill förvara viktiga dokument och annat som behöver bäras till och från jobbet eller skolan. Vi kan erbjuda klassiska portföljer och portföljer med moderna snitt i buffel och italienskt oxskinn som håller länge. Smarta fack och förvaringslösningar gör det enkelt att skilja dokument från pennor, block och andra artiklar. Bekväma handtag och axelband gör det enkelt och behändigt att bära såväl den lätta portföljen som den tyngre. Vi har även portföljer från Ted Cole i konstskinn.

 

En praktisk datorväska ger dig mer än bara smart och komfortabel förvaring av din laptop, Macbook eller surfplatta. Den ger dig ett snyggt och säkert skydd av din datautrustning och andra artiklar. Välj mellan datorväskor, axelväskor och bagar i olika storlekar och former med 1, 2 eller 3 fack. De flesta av våra datorväskor tillverkas i buffelskinn eller italienskt oxskinn, material som med tiden blir vackrare av naturlig slitning. Vi har även datorväskor från Ted Cole i konstskinn. Vi har även prisvärda datorväskor i tyg med tjusiga mönster i olika färger.