FYND

Fynda väskor till rea.

Här hittar du alla våra varor som vi har sänkt priset på och alla skickas såklart fraktfritt till dig. Håll utkik och var snabb för det finns oftast bara ett fåtal kvar av varje produkt. Vårt mål är att alltid hålla lite lägre priser för att du ska kunna köpa precis så många väskor du önskar dig. 

När man har möjlighet att fynda är det roligt att köpa något annat än "de svarta", sådant som man kanske inte skulle handla för ordinarie pris. Tänk så mycket roligare det blir.

Snygga Axelremsväskor som vi har ett fåtal kvar av därför sätter vi ner priset. Vi behöver helt enkelt göra plats för nya produkter.

Moderna Handväskor där det inte finns så många kvar av varje sort, då sänker vi priset. Vi vill hellre kunna erbjuda er en stor variation av väskor och vi behöver göra plats för inkommande varor.

Passa på att köpa din fina väska nu när de finns kvar och priset är oslagbart. Happy shopping önskar vi på Bags4Fun Teamet

En del av dessa varor kommer att utgå ur vårt sortiment. Vi kommer inte längre att sälja Smyckeskrin eller resetillbehör. Därför har vi sänkt priset så mycket vi bara kan. Det blir inte billigare än såhär så passa på - imorgon kan de vara slutsålda. För att du ska kunna köpa den varan du behöver. Då blir vi glada båda två. Du, för att du får det du behöver till ett fenomenalt bra pris och vi  på Bags4Fun för att vi får en väldigt nöjd kund. Det älskar vi.