Rolser Shoppingvagnar

Shoppingvagn från Rolser en modern dramatenkärra och accessoar.

Rolser är världens största tillverkare av shoppingvagnar sk. dramatenvagn.

Ett familjeföretag som firade 50 års jubileum 2016. Fabriken ligger i Pedreguer några mil norr om Alicante i det soliga Spanien.

Ett otroligt brett program av olika modeller, alla med det gemensamma signumet – design – funktion – kvalitet.

Klicka på fliken shoppingvagnar för att läsa om de olika typer av chassin som finns

Klicka på fliken tyger för att se alla mönster på tygerna.

Shoppingvagn Dramatenvagn

  • Joy är den enklaste modellen med vikbar underdel i hårdplast. Passar bäst till korta och medellånga personer då chassit är lite lägre (97,5 cm).
  • RG är som Joy men har större hjul samt fack på ut- och insidan.  Underdelen är gjord av aluminium och den går att vika ihop. Denna modell har största säcken på 59 L.
  • RG Logic är enkel att fälla ihop både under- och överdel så att du kan stuva undan den när du inte använder den. Den har två hjul och ett fack på insidan. Du kan enkelt hänga den på varuvagnen när du handlar.
  • 2+2 har har antingen 2 eller 4 hjul så att du kan dra den bakom dig eller skjuta den framför dig. De främre hjulen är fasta. Väskan har fack på insidan. Fördelen att skjuta den framför dig är att den står förs sig själv samt att all tyngd är i vagnen och inget i handtaget. Fällbar underdel.
  • 2+2 Logic har samma funktioner som 2+2 samt fällbar överdel. Passar dig som vill köra lugnt eller om du kör på grus eller ojämnt underlag. Fack finns på insidan.
  • Logic Tour  är den mest avancerade vagnen med 4 hjul. Precis som 2+2 har den 2 eller 4 hjul. De främre hjulen roterar 360 grader och är väldigt lätt att köra framför dig. Den står stilla om du släpper taget om den. Passar perfekt för dig som har bråttom och vill komma fort runt hörnet i butiken. Fack finns på insidan. Hopfällbar över- och underdel.
  • RD6 trappmodellen med 6 hjul som gör det enkelt för dig som bor i hus utan hiss. Den är otroligt lätt att få med sig upp för trapporna då den klättrar upp utan att du behöver ta i själv. Uppåt och neråt. Fack finns på insidan.
  • Plegamatic är perfekt för dig som är trångbodd eller har den liggande i tex husvagnen. Den går att fälla ihop så att den inte tar större plats än en vanlig väska. Fack finns på insidan.
  • Com 8 en smidig shoppingvagn som du lätt kan stuva undan när du inte använder den.