Nyckelfodral

Nyckelhållare, nyckelfodral, eller nyckel etui.

Samla dina nycklar i ett praktiskt nyckelfodral i läder så skyddar du dina fickor från slitage och hål. Slipper repor på mobilen. Dessutom trasslar inte dina nycklar in sig i allt annat utan det är är enkelt och lätt när du förvarar nycklarna i ett nyckelfodral i skinn. Du hittar dina nycklar lättare när du har dem i ett nyckelfodral.  
Vi har flera modeller av nyckelfodral. Det klassiska nyckelfodralet med slejf där du drar in nycklarna. Den stiliga 3-vikbara nyckelhållaren där nycklarna hänger i separata krokar i fodralet. Eller nyckelfodral som är som en liten börs med dragkedja där nycklarna hänger i en kedjan med nyckelring. De vanligaste färgerna på nyckelfodral är cognac, brunt, svart, rött men vi har även en del mörkblå. Vi har även myntbörs och andra små fodral som dessutom har plats för lite pengar eller kort.
Alla är RFID-safe. Alla småbörsar är Safe Wallet. RFID-blocking finns idag på alla produkterna.

Saknar du någon modell av nyckelfodral får du gärna tipsa oss så kanske vi kan ta in den i sortimentet. Maila oss [email protected].
Rfid-tekniken för snabb betalning genom att blippa ditt betalkort eller kreditkort mot betalterminal i butik är något många uppskattar och det förenklar vårt köp.
Att blippa ditt kort har även möjliggjort för tjuvar att stjäla från intet ont anade köpare.
Ett bra sätt att skydda dig är att ha kortfodral, plånböcker med rfid-skydd. Inbyggd RFID-blockering.
Vi har stort sortiment av plånböcker, börsar, nyckelfodral, kortfodral, myntbörsar med RFID-skydd