The Monte

The Monte axelremsväskor, plånböcker, börs & nyckelfodral.

The Monte är ett av de största märken för skinnväskor i Skandinavien. Märket The Monte introducerades på marknaden år 2000 och dess popularitet har sedan bara ökat. The Monte finns representerade i 8 länder och The Monte's ambition är att ge kunderna bästa valutan för pengarna.

The Monte skinnväskor finns i många olika stilar och är designade för att passa vid alla tillfällen. En axelremsväska i skinn är alltid "rätt". Modern, elegant, funktionell - Det finns alltid en The Monte skinnväska som passar just dig.

Tidlösa snygga och klassiska skinnväskor, nyckelfodral, myntbörsar till bra priser.
Väskorna och plånböckerna från The Monte tillverkas av buffelskinn eller kalvskinn med olika finish. Buffelskinnet finns i tre olika varianter: det första har stadga och glänsande yta, det andra är mjukt och följsamt samt det tredje som är rustikt med vintage-look. Kalvskinnet finns i två varianter: ett mycket mjukt och flexibelt och ett pull-up skinn som är utformat för att ge en snygg patinerad yta när det åldras. Den vanligaste garvningsprocessen för The Monte produkter är vegetabilisk garvning; en garvningsmetod som bibehåller skinnets ursprungliga egenskaper och är skonsam för miljön.

https://sajaco.com/sv/the-monte/