Paraplyer

Snygga paraplyer för alla tillfällen.

Hopfällbara paraplyer och långa paraplyer som är vindsäkra och vissa är till och med stormsäkra. Fina damparaplyer i snygga färger och mönster samt rejäla enfärgade herrparaplyer. Bra kvalitet och prisvärda.

Helt plötsligt händer det, regnet kommer. En snabb väderväxling och du står mitt i ett regn. Det är då du plockar fram ditt lilla hopfällbara paraply som du självklart har i din väska. I vårt sortiment hittar du små lätta hopfällbara paraplyer och exklusiva paraplyer.

Ett kompakt paraply ska vara lätt och få plats i väskan eller hur? Förutom det så ska paraplyet tåla vind och inte vända sig, finns inget värre!

Våra paraplyer håller hög kvalité och tåler regn och blåst. De allra flesta av våra paraplyer har 8 spröt. Ju fler spröt ett paraply har desto bättre står paraplyet emot vind och inte vänder sig.

En del av våra paraplyer är manuella, dvs du fäller upp o ner dem för hand. Finns för och nackdelar och det är nog en smaksak.

Det finns halvautomatiska paraplyer, de fäller du upp automatiskt med ett knapptryck och fäller ihop dem för hand.

Sen har vi helautomatiska paraplyer. Dessa fälls upp och ned med en knapptryckning.

Vilket mönster eller färg du väljer på ditt paraply är helt och hållet en smaksak. En del föredrar svarta paraplyer och visst ett svart paraply är en klassiker. En del av oss gillar paraplyer med färg och tycker att paraplyer ska matcha skor, väska eller annan accessoar. Det är riktigt snyggt!

Paraplyer med reflex är en smart sak. Håller dig torr och gör att du syns i mörkret. Kan det vara bättre? Vi har paraplyer som är helt i reflex material eller paraplyer som har en reflexkant.

Vad du än tycker om så hoppas jag att du ska hitta ett paraply som du alltid kan bära med dig och som håller dig torr när det regnar.