Ceannis Väskor


Ceannis Väskor

Ceannis - Väskor med vackra mönster Flower Linen m fl.

Ceannis är ett svenskt företag som startades 1988 av Ann-Louise Andrén. Ceannis idé var att skapa vackra, funktionella väskor och accessoarer av hög kvalitet. Grundat på en passion för material, produktion och design kombinerat i ett livsstilskoncept. Nya Ceannis kollektioner utvecklas med fokus på mode och funktion i kombination med Ceannis klassiker Flower Linen. Ceannis fabriker och produkter är noggrant utvalda och testade och samarbetar med väletablerade leverantörer - hela vägen från de mest avancerade läderleverantörerna till det minsta spännet.

Ceannis Väskor - Flower Linen och klasskiska skinnväskor - Accessoarer.

Ceannis är ett svenskt varumärke inom väskor och accessoarer som startades 1988 av Ann-Louise Andrén, hon bodde då i Hong Kong.  Där föddes en idé att skapa ett företag som skulle tillverka vackra och funktionella väskor och accessoarer av hög kvalité. Som ett livsstilskoncept med passion för vackra material, produktion och design.

Under de första åren var Ceannis verksam under sitt eget varumärke och uteslutande i Asien. Efter hand utvecklades och växte företaget och det uppstod en efterfrågan från andra marknader. Ceannis är sedan 2002 baserat i Stockholm. Ceannis erbjuder idag ett stort utbud av varor under namnet "Ceannis Living Accessories" och finns i ett flertal länder.

Grundaren Ann-Louise Andrén leder än idag utvecklingen av nya varor i samarbete med ett designteam. Nya kollektioner för vår, sommar, höst och vinter utvecklas kontinuerligt. Satsningen på mode och funktion i kombination med kvalitet till överkomliga priser har resulterat i snabb tillväxt och Ceannis har på kort tid etablerat sig som en av de viktigaste aktörerna på de internationella marknaderna. Alla produkter är noggrant testade innan produktionen startar.

Ceannis samarbetar med de bästa leverantörerna i världen, hela vägen från de mest avancerade läderleverantörerna till det minsta spännet. Ceannis har en långvarig och nära relation med en utmärkt produktionsanläggning i Kina, och är mycket engagerade i dess utveckling.