Skinnväskor

Skinnväskor & Läderväskor - Till Dam eller Herr eller Unisex modeller.

Är du sugen på lite ny stilinspiration? Spana in vårt stora modesortiment av skinnväskor. Kanske hittar du din nya favorit väska redan idag. Vi har en väska för alla. Oavsett om du söker en robusta eller elegant följeslagare. För en skinnväska är gjord för att hålla i många år.

Hög kvalitet ger ett långt liv. Såklart! Just därför är vi kräsna i vårt urval och har handplockat ett sortiment av skinnväskor som vi tycker uppfyller alla krav på en skinnväska. Vill vill att om du köper en skinnväska så ska den leva länge. 

De skinnväskor vi har valt ut inspireras & skapas för människor i rörelse. På väg ut på shopping, promenad eller till jobbet. En liten lätt skinnväska som rymmer det viktigast eller en stor härlig Tote bag. Vi har en skinnväska som passar till alla tillfällen!

Upptäck alla våra skinnväskor här. 

 • Snabb leverans. 
 • Handla tryggt
 • Fri frakt.

Skinnväskor & Läderväskor passar för alla tillfällen.

 1. Har du smärta i nacken?
  Då behöver du en lite lätt skinnväska som precis bara rymmer det allra mest nödvändiga. Vi kallar dem Mobilväskor.
 2. Tycker du alltid att din väska är för liten?
  Titta på våra Tote Bag i skinn. De är stora och rymmer allt du behöver ha med dig. Kan bäras i handen eller över axeln.
 3. Fyller du din väska med för mycket?
  Kanske passar det dig bättre att köpa en skinnväska som egentligen är lite för liten men som rymmer jättemycket ändå.

Undrar du hur du ska ta hand om din skinnväska? Här får du lite tips kring behandling av din läderväska. Skinn är ett organiskt material och ibland behöver din skinnväska lite skötsel för att den ska hålla sig bra genom åren.

Generellt för alla skinnväskor

Använd gärna någon typ av kräm eller fett till din skinnväska. Det kommer att ge ett lager av skydd mot slitage och repor. Kontrollera att det är rätt typ av medel du använder så du inte förstör skinnväskan. Fråga hos din lokala skomakare, de brukar veta.