Smycken

Halsband, armband, örhänge och ringar från Star of Sweden.  

  • "Bär upp den du är – Är tanken bakom Carry Yourself by Star of Sweden.
  • Färgen i varje sten symboliserar karaktäristiska drag av olika personligheter. Carry Yourself är det ultimata gåvokonceptet och ger henne presenten hon aldrig glömmer. Vill du skämma bort dig själv? Se till att välja den färg som passar bäst in på dig och vem du är som person.
  • Du som handlar ett smycke från Carry Yourself by Star of Sweden får:
    Smyckeask i samma färg som sten med tillhörande citat som sammanfattar personligheten bakom färgen. Är smycket till dig själv? Se till att spara asken och påminn dig själv varje dag om hur bra du är!
  • Hela kollektionen består av smycken för henne i mässing med 18 K guldplätering. Stenen i ditt smycke består av glassten.
  • Carry Yourself fångar orden, låter dem leva kvar tillsammans med dig, i symbol av ett smycke du alltid bär med dig.

"Jag ville ta fram smycken till både fest och vardag, som är kul att bära och sätter färg på tillvaron." Malin Andrén

Malin Andrén, ägare och grundare till Star of Sweden, kom på idén till smyckekollektionen Carry Yourself när hon letade efter den perfekta presenten.

Carry Yourself är ett helt koncept där man kan visa hur man uppfattar och uppskattar den vän man vill ge presenten till. 

Självklart ska du köpa ett Carry Yourself-smycke till sig själv - För det är du värd.

Du väljer den färg som symboliserar det som du uppskattar hos mottagaren, hur denna är som människa, men även hur hon klär sig och givetvis vilka färger som passar henne.

När du köper ett smycke från Carry Yourself – Star of Sweden kommer det i en specialdesignad smyckeask med ett litet gåvokort och ett citat som berättar hur fantastisk du tycker att mottagaren är. Budskapet gör smycket extra värdefullt.

Köp Carry Yourself - smycken hos Bags4Fun