Shoppingvagn

Dramaten väska.

10 modeller av dramaten väska från Rolser och massa färger på väskan, påsen.

Alla dramaten väskor skickas fraktfritt och spårbart till dig inom 1-2 dagar.

Vi har 10 olika dramaten väskor för olika behov och massa olika färger och mönster på påsarna. Du kan enkelt välja en modell som passar dina behov bäst. Rör du dig mest på plan mark eller behöver du kanske en vagn med större hjul, anpassad för mer kuperad terräng, inga problem! Vi har en dramaten väska / shoppingvagn för alla. Alla våra dramaten väskor/shoppingvagnar håller hög kvalitet och har 3 års fabriksgaranti.

Dramaten är det slangord vi använder för en shoppingvagn. Namnet grundar sig i att vi numera drar hem maten (dra-maten), istället för att bära den. Fyndigt namn! En dramaten väska är för alla, unga som gamla. En väska i trendig design som underlättar livet för dig. 

Vi har ett brett utbud av dramatenväskor online. Alla med många praktiska funktioner. Med en bra dramaten-vagn kan du enkelt och säkert bära hem dina varor utan att slita ut dig i onödan. Det råder inga tvivel om att en dramaten väska underlättar mycket i vardagen.

Med en dramaten väska handlar du smidigt utan att slita på axlar och rygg. Den är speciellt lämplig för den som handlar utan bil eller för den som behöver frakta det den handlar en längre bit mellan fordon och slutdestination. En dramatenvagn på hjul är inte längre enbart för de äldre utan ett smart och hållbart alternativ för den som vill köra bil mindre, bor mer avsides eller helt enkelt inte vill slita på kroppen. 

Rolser vagnarna är tillverkade i Spanien och de håller hög kvalité och ger därför 3 års fabriksgaranti.
Rolser är ISO certifierad enligt ISO 9001 (kvalitetsledningssystemet) samt ISO 14001 (miljöledningssystemet). Samtliga tyger i Rolser's dramaten vagnar uppfyller EU förordningen REACH=innehåller inga cancerframkallande ämnen i PVC. 
Reach


2+2logic eller 4L går INTE att vika framåt trots att filmen visar det.
Längst ner på sidan hittar du vår Guide för att välja just den vagnen som passar dina behov.

Dramaten väska – En riktig klassiker.

Dramatenväskan är en tålig väska på en stabil ställning med hjul. Den brukar vanligtvis kunna packas rejält och siffror på att den klarar 25 kilo och 40 liter är inte alls ovanliga. Många är vattentäta vilket ger dig en möjlighet att i lugn och ro transportera dina matvaror eller andra produkter utan att riskera att de blir våta. Dessutom är extra sidofickor och i vissa fall säkerhetsfickor i bakkant också en vanlig del av utrustningen. Vissa dramatenväskor är hopfällbara vilket gör att de är lätta att förvara och ställas undan när de inte används. Om vill ta med dig mat ut till sommarstugan och har en bit att gå från bilen kan en dramaten-väska vara det perfekta alternativet för att på ett säkert sätt få maten hela vägen fram. Vi har noggrant valt ut ett varierat sortiment av kvalitativa shoppingvagnar i olika storlekar och färger. Vi erbjuder även väskor med stora hjul lämpliga för svår terräng som till exempel grusvägar, skogsvägar och annat ojämnt underlag. Vi hjälper dig gärna i ditt val av dramaten väska!


Fördelar med en dramaten väska:

 • Stabil vagn med snygg design
 • Smarta extra fack på framsidan
 • Väskan är lätt att ta av och kan tvättas i 30 grader
 • Hopfällbara varianter. Dem tar ingen plats!
 • Vissa modeller av dramaten vagnar kan klättra i trappor
 • Shoppingvagn med fyra svängbara hjul fungerar likt en kabinväska
 • Sparar på miljön, hållbarhet!
 • Sparar på axlar och händer- väskan är mycket ergonomisk!

Guide att välja dramaten väska. Här väljer du din modell av shopping vagn. 
Vilken funktion ska din sdramaten väskan ha? Ska den vara hopfällbar? Ska den rulla som en kundvagn? Ska den gå i trappor?

 • Joy är en enkel modell av dramaten väska med vikbar underdel i hårdplast. Passar bra till korta och medellånga personer eftersom chassit är lite lägre (97,5 cm). Joy är den enklaste modellen av shoppingvagn från Rolser men ändå en riktigt bra shopping vagn. Joy shoppingvagn är lite lägre än de andra modellerna. Nederdelen är av hårdplast och går att fälla in så att vagnen tar mindre plats när du förvarar den. Stora hjul som sitter stadigt och inte lossnar, dessutom är de tystgående. Rekommenderad vikt är 25 kg men Joy klarar 40 kg. 3 års fabriksgaranti. Vattentäta och tåliga tyger gör att denna shopping vagn kommer hålla under lång tid. Väskan stängs med snörning och ett klafflock. Joy PEP stängs med bara locket samt har ficka på insidan av påsen.
  Prisklass 565 - 1040 kronor beroende på vilket tyg på väskan du väljer

  .
 • RG är samma typ av dramaten väska som Joy men RG har större hjul samt fack på ut- och insidan på väskan. Underdelen är gjord av aluminium och den går att vika ihop för att kunna förvara vagnen bättre. Denna modell har den största väskan på hela 59 liter. RG är en enkel och smidig modell som är 104 cm hög, dvs lite högre än Joy som är 97,5 cm. Nederdelen är av aluminium och går att fälla in så att den tar mindre plats vid förvaring. Stora hjul som sitter stadigt och inte lossnar. Väskan har en ficka på insidan och utsidan. Väskan stängs med snörning och klafflock.
  Prisklass 890 - 1175 kronor beroende på vilket tyg på väskan du väljer

  .
 • RG Logic går enkelt att fälla ihop både under- och överdel så att du kan stuva undan dramaten väskan när du inte använder den. RG Logic har två hjul och väskan har ett fack på insidan. Du kan hänga shoppingvagnen på kundvagnen när du handlar. En smidig och lätt shoppingvagn med långt handtag och stora och pålitliga hjul. Väskan stängs med snörning och ett klafflock. Väskan har ficka på insidan och på utsidan. Fällbart handtag som gör det enkelt att få plats med vagnen även i den mindre bilen eller för att förvara den hemma. Vagnen har en speciell krok som gör att du kan hänga den på utsidan av en kundvagn och slipper lägga den i kundvagnen.
  Prisklass 1035 - 1990 kronor beroende på vilket tyg på väskan du väljer
  Shoppingvagn hopfällbar Rolser RG Logic.
 • 2+2 Basmodellen av dramaten väska. Denna modell av shoppingvagn drar du bakom dig på 2 hjul eller putta framför dig på 4 hjul. Alla hjulen är fasta. Fördelen att skjuta den framför dig är att vagnen står för sig själv samt att all tyngd är i vagnen och inget i handtaget. Fällbart underrede. 2+2 är en elegant 2- alt 4-hjuls modell. Med sina fyra hjul står vagnen alltid stadigt, oavsett om du håller i den eller släpper den. Du kan skjuta den framför dig (i 4-hjulsläge) eller dra den bakom dig (i 2-hjulsläge). I 4-hjulsläge har du all last på hjulen och slipper helt någon tyngt i händer och armar. Med en enkel manöver fäller du in och ut de främre hjulen. Väskan har ficka på insidan och på utsidan. Väskan stängs med snörning och klafflock. Denna vagn brukar vi rekommendera till skolor, kommun, hemtjänst och företag som inte behöver fälla ihop shoppingvagnen. Du som bor i lägenhet bör titta även på 2+2 Logic som är hopfällbar på ett smart sätt. Dessa vagnar är perfekt för dig som har framförallt ont i rygg, axlar eller nackbesvär m.m och för dig som ska hålla handleden orörlig. Ska din handled vara helst rörlig så titta på Logic Tour.
  Prisklass 1090 - 1230 kronor beroende på vilket tyg på väskan du väljer

  .
 • 2+2 Logic har samma funktioner som 2+2 men dessutom en fällbar överdel (fälls endast framåt). Passar dig som vill köra lugnt eller om du kör på grus eller ojämnt underlag. 2+2 Logic är en elegant 2 eller 4 hjulig modell. Med fyra hjul står vagnen alltid stadigt, oavsett om du håller i den eller släpper den. Du kan skjuta den framför dig (i 4-hjulsläge) eller dra den bakom dig (i 2-hjulsläge). I 4-hjulsläge har du all last på hjulen och slipper helt någon tyngt i händer och armar. Med en enkel manöver fäller du in och ut de främre hjulen. Väskan har ficka på insidan och på utsidan. Väskan stängs med snörning och ett klafflock.
  Prisklass 1240 - 2270 kronor beroende på vilket tyg på väskan du väljer
  .
 • Logic Tour  är den mest avancerade dramaten väskan med 4 hjul. Precis som 2+2 kör du den på 2 eller 4 hjul. De främre hjulen roterar 360 grader och är väldigt lätt att köra framför dig. Logic Tour står stilla om du släpper taget om den. Passar perfekt för dig som har brådis och vill komma fort runt hörnet i butiken. Logic Tour är en elegant 2 eller 4 hjulig modell där de främre hjulen är svängbara = svivelhjul. Med fyra hjul står vagnen alltid stadigt, oavsett om du håller i den eller släpper den. Du kan putta den framför dig (i 4-hjulsläge) eller dra den bakom dig (i 2-hjulsläge). I 4-hjulsläge har du all last på hjulen och slipper helt någon tyngt i händer och armar. Med en enkel manöver fäller du in och ut de främre hjulen. Väskan har ficka på insidan och utsidan. Väskan stängs med snörning och klafflock. Rolser Logic Tour är perfekt för dig som har ont i rygg, axlar eller nackbesvär m.m och för dig som ska hålla handleden rörlig. Ska din handled vara helst orörlig så titta på  2+2 Logic.
  Prisklass 1475 - 1975 kronor beroende på vilket tyg på väskan du väljer

  .
 • RSG LogicTerrängvagn på 2 hjul. En vagn med extra stora gummihjul på 24 cm i diameter. RSG Logic är en hopfällbar terrängvagn med extra stora hjul som gör det enkelt för dig som går mycket i svår terräng. Stora (24 cm i diameter), lättgående gummibelagda hjul. Fungerar lika bra på alla typer av underlag som grusväg, skogsstig m.m. Perfekt picknick vagn. Du kan enkelt ta av hjulen så blir vagnen ännu mindre vid förvaring. Väskan har ficka på insidan och utsidan. Väskan stängs med snörning och klafflock.
  Prisklass 1410 kronor beroende på vilket tyg på väskan du väljer

  .
 • RD6 Logic dramaten väska som går i trappor. Trappklättrare med 6 hjul (tre på varje sida) som gör det enkelt för dig som bor i hus utan hiss. Den är otroligt lätt att få med sig upp för trapporna, även med full last, då RDG Logic klättrar upp utan att du behöver ta i själv, både uppåt och neråt. Hopfällbar. RD6 Logic är byggd för att med minimal kraft enkelt ta sig uppför trappor och trottoarkanter. Tack vara den 6-hjuliga konstruktionen klättrar denna shoppingvagn enkelt även med last. Perfekt för dig som bor i hus utan hiss och vill spara på ben, axlar och rygg och inte bara för att handla mat utan även när man går till tex. tvättstugan eller återvinningsstationen. Väskan har ficka på insidan och utsidan. Väskan stängs med snörning och ett klafflock. Logic = Fällbart handtag gör det enkelt att få plats med vagnen även i mindre bilar eller för att förvara den hemma. Vagnen har en speciell krok som gör att du kan hänga den på utsidan av en kundvagn och slipper lägga den i kundvagnen.
  Prisklass 1410 - 1550 kronor beroende på vilket tyg på väskan du väljer


  .
 • Plegamatic är perfekt för dig som är trångbodd eller har den liggande i tex husvagnen eller bilen. Den går att fälla ihop så att den inte tar större plats än en vanlig väska. Fack finns på insidan. Med några enkla handgrepp och på några få sekunder har du förvandlat axelväskan till en smart och snygg shoppingvagn. Perfekt för dig som åker buss/tåg och ska handla på vägen hem. Plegamatic är också den perfekta reskamraten och du åker på kryssning eller weekend shoppingresa, liten och enkel att ta med och du slipper bära tunga kassar på shoppingturen. 
  Prisklass 970 - 1230 kronor beroende på vilket tyg på väskan du väljer

  .
 • Com 8 en liten smidig dramaten väska som du lätt kan stuva undan när du inte använder den. Den mest utvecklade modellen, stomme av aluminium och stora hjul. Hopfällbar. Com 8 är förmodligen den mest avancerade shoppingvagnen på marknaden tack vare sin design, kvalitet och nyskapande material. Den aerodynamiska formen är banbrytande för alla shoppingvagnar. Com 8 fäller du enkelt ihop. Hjulen är stora (24 cm i diameter) och snurrar runt sin egen axel så den är väldigt rörlig. Du kan även ta av hjulen så blir den ännu mindre vid förvaring. Väskan stängs med ett klafflock och har ficka på insidan och utsidan.
  Prisklass 1930 kronor beroende på vilket tyg på väskan du väljer

Vill du se en översikt över vilka tyger som finns, klicka på länken som öppnas i nytt fönster. Shoppingvagn Rolser Tyger

Dramaten väska från Rolser istället för plastpåse.

Köp Dramaten Väska till bra pris och snabb leverans.

Shoppingvagn på hjul är bästa hjälpmedlet när du handlar, använd den som en kundvagn. Men varför bära hem maten när du kan dra maten enkelt i en snygg dramatenkärra. Shoppingvagn med stora hjul som gör den lätt att dra. Det finns 10 olika modeller. Några shoppingvagnar är helt hopfällbara och det finns trappgående shoppingvagnar. Några har 4 hjul. Välj den modell som passar dina behov bäst! Shoppingvagnarna skickas direkt från Rolser. Vi skickar givetvis vagnar till Norge och Danmark, kontakta oss då på [email protected] så löser vi det. Hitta din dramatenvagn här!

Shoppingvagnar är trendigt och miljövänligt

Shoppingvagn är för trendiga stadsbor och praktiska människor, ingen tantvarning längre. Trendiga stadsbor använder sin dramaten väska för att storhandla utan att behöva släpa på flera, tunga plastkassar eller för att ta med på en picknick i parken. En praktisk dramatenvagn ger dig alla möjligheter att packa med det du vill ha i en och samma väska.

En rymlig dramaten väska är det ultimata för barnfamiljen på utflykt till lekparken. Du får lätt plats med alla leksaker, mellanmål och extrakläder och har ändå utrymme för att handla till lunchen på vägen hem. Med en sexhjulig modell kan du dessutom dra din trappklättrande shoppingvagn upp för trappor utan att behöva ta i särskilt mycket då hjulen hjälper till genom att klättra upp.

De fyrhjuliga vagnarna står för sig själva och passar bra vid de tillfällen du vill ha med din shoppingvagn men inte behöva dra den hela tiden. När du kommit hem är det enkelt att ställa den åt sidan tills nästa gång den behövs. Har du ont om utrymme har vi flera varianter av hopfällbara vagnar. Den minsta är i hopvikt skick inte större än en vanlig väska. Dessa är även perfekta att förvara i husvagnen eller bilen för att ta fram vid behov.

Shoppingvagn - Shopping vagn - Dramten väska