Shoppingvagnar från Rolser

Varför bära hem maten när du kan dra den enkelt i en snygg dramaten. Shoppingvagnen med stora hjul som gör den lätt att dra. Det finns 9 olika modeller. Några är helt hopfällbara och det finns trappgående modeller. Några har 4 hjul. Välj den modell som passar dina behov bäst! Shoppingvagnarna skickas direkt från Rolser. Hitta din dramaten väska här!

Shoppingvagnar är trendigt

Shoppingvagnar har länge varit tantvarning men på senare år har vinden vänt för dem. Trendiga stadsbor använder sin dramaten för att storhandla utan att behöva släpa på flera, tunga plastkassar eller för att ta med på en picknick i parken. En praktisk dramatenvagn ger dig alla möjligheter att packa med det du vill ha i en och samma väska.

En rymlig shoppingvagn är det ultimata för barnfamiljen på utflykt till lekparken. Du får lätt plats med alla leksaker, mellanmål och extrakläder och har ändå utrymme för att handla till lunchen på vägen hem. Med en sexhjulig modell kan du dessutom dra din trappklättrande shoppingvagn upp för trappor utan att behöva ta i särskilt mycket då hjulen hjälper till genom att klättra upp.

De fyrhjuliga vagnarna står för sig själva och passar bra vid de tillfällen du vill ha med din shoppingvagn men inte behöva dra den hela tiden. När du kommit hem är det enkelt att ställa den åt sidan tills nästa gång den behövs. Har du ont om utrymme har vi flera varianter av hopfällbara vagnar. Den minsta är i hopvikt skick inte större än en vanlig väska. Dessa är även perfekta att förvara i husvagnen eller bilen för att ta fram vid behov.

Nio modeller som passar alla

Vi har 9 olika modeller för olika behov. Du kan enkelt välja en modell som passar dina behov bäst. Rör du dig mest på plan mark eller behöver du kanske en vagn med större hjul, anpassad för mer kuperad terräng, inga problem! Vi har en shoppingvagn för alla. Alla våra shoppingvagnar håller hög kvalitet och har 3 års fabriksgaranti.

 Våra shoppingvagnar kommer i flera olika färger och mönster. Välj den som passar dig bäst. Väskorna är tillverkade av vattentäta tyger och har invändiga fickor och går att tvätta. Du stänger väskan med en dragsko under locket vilket gör att din dramatenvagn är användbar i alla väder.