Ulrika Design

Ulrika Design. Ulrika Väska. Handväskor, axelremsväskor från Ulrika - en svensk väsktillverkare.

Ulrika Design är ett svenskt varumärke för väskor. En väska från Ulrika Design ska du som kund kunna använda under en lång tid och därför har Ulrika Väskorna hög kvalitet och även en tidlös design. 

Ibland svänger vi oss med uttrycket Ulrika's väska, ganska fint och visst är det nästan som vi känner Ulrika. Ulrika Design har flera olika modeller och storlekar på väskor - det ska finnas en väska för alla. Alla väskor som designas av Ulrika är ett fint hantverk och har en svensk design.  Självklart följer Ulrika Design modetrender och förutom tidlösa väskor finns det även väskor som är moderna just nu.http://ulrikadesign.se/

Som Ulrika Design säger - "It’s a woman thing".
Det är verkligen en kvinnosak. En väska är något av det viktigast vi kvinnor har. Därför så spelar det ingen roll om du behöver 1 väska, trånar efter 3 väskor eller bara måste ha 5. Här dömer vi ingen! Tvärtom, tycker vi på Bags4Fun och Ulrika Design att varje väska är ett unikt konstverk som förtjänar en speciell plats i både ditt hjärta och ditt hem.

Ulrika Väska.
Varje väska från Ulrika Design är ett hantverk. Väskorna, i svensk design, är tillverkade för att göra dig sällskap under lång tid. Ulrika Design kollektionerna är varje år fulla av tidlösa väskor, i både skinn och syntet, de har en väska för varje look i din garderob.

Ulrikas Väskor utkommer med ca två-tre kollektioner per år.

Ulrika har sedan 1992 ritat och designat väskor och accessoarer. Nu gör hon det i egen regi, Ulrika E. Design AB/Bozzini. Hennes kollektioner riktar sig till kvinnan som är intresserad av färg, form, mode och kvalité. Med sina egna idéer och modern design skapar hon nya modeller i trendiga material som följer säsongens mode och färgskala.