Ulrika Design

Ulrika Design. Väska, handväska, axelremsväska.

Ulrika Design är ett svenskt varumärke och de väskor Ulrika designar och producerar är ett fint hantverk och har en svensk design. Varje väska från En väska från Ulrika Design ska du som kund kunna använda under en lång tid och därför har väskorna hög kvalitet och även en tidlös design.

It’s a woman thing.
Det spelar ingen roll om du behöver en väska, trånar efter tre eller bara måste ha fem. Vi dömer ingen. Tvärtom, tycker vi att varje väska är ett konstverk som förtjänar en speciell plats i både ditt hjärta och ditt hem.

Ulrika Väska.
Varje väska från Ulrika Design är ett hantverk. Väskorna, i svensk design, är tillverkade för att göra dig sällskap under lång tid. Ulrika Design kollektionerna är varje år fulla av tidlösa väskor, i både skinn och syntet, de har en väska för varje look i din garderob.


http://ulrikadesign.se/

Ulrikas Väskor utkommer med ca två-tre kollektioner per år.

Ulrika har sedan 1992 ritat och designat väskor och accessoarer. Nu gör hon det i egen regi, Ulrika E. Design AB/Bozzini. Hennes kollektioner riktar sig till kvinnan som är intresserad av färg, form, mode och kvalité. Med sina egna idéer och modern design skapar hon nya modeller i trendiga material som följer säsongens mode och färgskala.