Nyheter

Zalando Ahlens Accent Bonprix Afound Boozt

Bär dig själv i vackra färger

Stilfulla smycke från Star of Sweden ger glamour till vardagliga och speciella tillfällen, där varje färg symboliserar karaktäristiska drag.Det är den perfekta presenten för någon speciell, eller den ultimata gåvan till dig själv.

Med det innovativa presentkonceptet Carry Yourself by Star of Sweden får du alltid något extra till varje smycke du handlar. Ditt valda smycke levereras med en designad ask och ett gåvobrev som ger en personlig beskrivning av dig som person eller till henne du vill ge det till. Det enda du behöver göra är att välja vilken färg, resten tar vi hand om. Vilken färg skulle du ge bort i present? 

------------------------------------

Nu finns nya väskor från NYPD New York Portable Designers i lager

NYPD har fokus på modeväskor. "Passion for Fashion ™" har följt dem sedan starten och är deras riktlinje i allt de gör idag.

NYPD tillverkar fler modeller av modeväskor, bagar, necessärer och plånböcker i både skinn och syntet, 100% veganläder

------------------------------------

Vi är glada att kunna presentera vår nya leverantör Ulrika Design
Ulrika Design har ett spännande utbud av alla olika sorters väskor med en tidlös design Varje väska är ett konstverk som följer med dig på din resa

It’s a woman thing
Det spelar ingen roll om du behöver en väska, trånar efter tre eller bara måste ha fem. Vi dömer ingen. Tvärtom, tycker vi att varje väska är ett konstverk som förtjänar en speciell plats i både ditt hjärta och ditt hem.
Ulrika-Rabattkoden UD20 ger dig 20% rabatt 
Varje Ulrika väska är ett hantverk. Med sin svenska design är en Ulrika väska tillverkad för att göra dig sällskap under lång tid. Våra kollektioner är fulla av tidlösa produkter, i både skinn och syntet, för varje look i din garderob.