Necessärer & sminkväskor

Sminkväskor och necessärer med kvalitet till bra priser.

Snygga och praktiska necessärer och sminkväskor som förenklar din förvaring av dina favoritprodukter och badrumsartiklar. Eller varför inte en snygg organizer som du kan ha alla sminksaker i. Vi har även praktiska hängnecessärer. Använd en sminkväska, herrnecessär, en snygg sminkbox eller en praktisk hård beautybox. Våra sminkväskor och necessärer finns i olika färger och utföranden, i skinn och tyg som skyddar dina favoritartiklar från att gå sönder och komma bort. I märket Karen är alla tvättbara i maskin på 30 grader.

Necessärer av hög kvalitet i olika färger och material.

Necessärer är det bästa och snyggaste sättet att hålla ordning på sina badrumsartiklar. Vi kan erbjuda ett stort utbud av lyxiga necessärer med högsta kvalitet för alla tillfällen. Vare sig du söker en liten necessär eller en stor sminkbox så hittar du allt här!

I vårt stora sortiment hittar du även organizer och sminkväskor som ett set. Vi har flera modeller av necessärer från olika varumärke och de flesta är tvättbara i maskin i 30 grader. Ta med dig dina schampoflaskor, balsam och tvålen på resan. Hitta den modell som du trivs bäst med.

Matcha din damnecessär med en snygg sminkväska. Du hittar flera modeller med samma design som många av våra necessärer under kategorin Makeup-tillbehör.

Necessärer att hänga upp

Våra praktiska hängnecessärer är perfekta att ta med på resan. Vare sig du spenderar en weekend i stan eller åker iväg på en chartervecka är denna räddningen. I en hängnecessär får du god plats för alla dina badrumsartiklar då de har både stora och små fack som passar dina behov. Häng upp din necessär och känn dig som hemma på en gång.

Necessärer för både män och kvinnor

För männen som reser mycket eller spenderar tid på gymmet rekommenderar vi en sportig herrnecessär. Även här har vi många modeller och material att erbjuda. Exklusiva skinnväskor och sportigare varianter som passar mannen i farten.

En bra necessär som används ofta kommer onekligen få sina spår, därför är alla våra necessärer enkla att hålla snygga och rena, i märket Karen är alla tvättbara i 30 grader.