ROKA Ryggsäck & Väska | Färgglada, slitstarka ❤

ROKA Ryggsäckar &  Väskor | Hållbara · ‎Återvunnen PET · ‎Lev livet i färg!

ROKA London vill uppmuntra och hjälpa människor att leva livet i färg. Och vi kommer att ha er rygg på vägen. ROKA skapar väskor & ryggsäckar som får dig att le. Upptäck vårt sortiment av färgglada RYGGSÄCKAR & VÄSKOR tillverkade av återvunna petflaskor - bra för miljön. ROKA London's väskor är slitstarka, vädertåliga & vattenavvisande. Alla ryggsäckar och väskor från ROKA London är tillverkade i hållbar canvas eller nylon. Köp nu och upplev livet i färg! 

Skaffa din ROKA London ryggsäck eller väska.

ROKA Londons väskor är snygga, funktionella och prisvärda. Det är en tidlös klassiker i en uppdaterad version. ROKA London är färgglada och uttrycksfulla handväskor. Detta är sann hållbarhet! Det vill säga att dessa väskor är gjorda av återvunnen PET (rPET). Detta hållbara material ger nytt liv åt plastflaskor som annars kan hamna i havet eller soporna. Alla väskor är veganska och väderbeständiga för att tåla vårt nordiska klimat.

Handla ROKA London ryggsäckar och väskor online.

Väskorna från ROKA London kombinerar;

  • mode 
  • funktion
  • prisvärdhet 

Det är tidlösa klassiker i uppdaterade versioner. Det är färgstarka och uttrycksfulla väskor. Det är hållbarhet på riktigt! 
Väskorna är nämligen tillverkade av återvunnen PET (rPET). Det slitstarka materialet ger nytt liv till plastflaskor som annars riskerar att hamna i havet eller på soptippen. Alla väskor är dessutom veganvänliga och vädertåliga.

ALLA RYGGSÄCKAR & VÄSKOR FRÅN ROKA. ALLA MODELLER & FÄRGER.

ROKA FINCHLEY RYGGSÄCK - SUSTAINABLE - HÅLLBAR CANVAS

ROKA FINCHLEY RYGGSÄCK


ROKA BANTRY RYGGSÄCK - SUSTAINABLE- HÅLLBAR NYLON

ROKA BANTRY RYGGSÄCK


ROKA CANFIELD RYGGSÄCK - SUSTAINABLE- HÅLLBAR NYLON

ROKA CANFIELD RYGGSÄCK


ROKA KENNINGTON AXELVÄSKA - SUSTAINABLE- HÅLLBAR NYLON

ROKA KENNINGTON AXELVÄSKA


ROKA WILLESDEN AXELVÄSKA SUSTAINABLE- HÅLLBAR NYLON

ROKA WILLESDEN AXELVÄSKA SCOOTER BAG


ROKA CHELSEA AXELVÄSKA SUSTAINABLE- HÅLLBAR NYLON

ROKA CHELSEA AXELVÄSKA

ROKA tar rygg på dig!

ROKA är till för att leva livet i färg. ROKA skapar väskor och ryggsäckar som får folk att le. ROKA-väskor är en ny version av gamla klassiker, som kombinerar mode, funktion och prisvärdhet. ROKA är ett globalt varumärke som ger sina kunder ett sätt att skapa ett djärvt uttalande med gott samvete.

Alla ROKA Sustainable väskor är tillverkade av återvunna plastflaskor. ROKA använder återvunnen PET (eller rPET), vilket ger nytt liv åt ett material som inte är biologiskt nedbrytbart och annars skulle kunna hamna på soptippen eller havet. Sedan ROKA uppdaterade alla sina produkter till att använda hållbara material har ROKA hjälpt till att återvinna över 1 000 000 plastflaskor för att göra rPET-materialet som används i ROKA’s väskor och ryggsäckar.
Du kan alltid maila oss på [email protected] om du har frågor eller saknar nån modell eller färg - Vi på Bags4Fun försöker lösa det mesta till dig.