Handledsväskor


Handledsväskor 

 En handledsväska är perfekt för dig som vill ha med dig lite mer än bara plånboken. Det finns plats för mobilen och lite annat. En smidig väska med ett handledsband. 

 Handledsväska för mobil

Med en liten väska som handledsväska får man plats med det allra viktigaste som sin mobil, nycklar, kort och kanske ett läppstift. En handledsväska är även perfekt som förvaring i en större väska eller ryggsäck. Genom att samla sina småsaker i en liten väska har man mycket bättre koll på sina saker i den större väskan. Andra fördelar med handledsväskor är att man slipper ha alla saker i fickorna, denna förvaring är då idealisk för till exempel jackor utan fickor. 

Handledsväska dam 

En handledsväska för dam är skapade för att kunna förvara allt som en dam kan tänkas behöva ha med sig. En handledsväska är lika praktisk som den är fin. Hos Bags4fun hittar du en mängd olika handledsväskor, både dem lite större och dem mindre varianterna. Givetvis också i olika material och färger. 

Handledsväska herr

Handledsväskor för män har blivit allt mer trendigt och populärt. Tack vare väskans lilla storlek är den enkel att ha med sig och fyller den funktion som många män är ute efter. Handledsväskan för män är inte bara otroligt populär utan syns ofta som en klädsam accessoar. Handledsväskan tar en basic outfit till en annan nivå. 

 

I vårt sortiment av Handledsväskor hittar du väskor i olika modeller.  Klassiska, trendiga, väskor i äkta skinn eller i PU material. 

Våra varumärken som erbjuder handledsväskor 

 

·   SAC

·   The Monte

·   Ulrika Design

 

Kontakta gärna oss om du söker efter en speciell Handledsväska.