Ulrika Design

Ulrika Design, väska, handväska, axelremsväska, magväska, bumbag

Ulrika Design är ett svenskt varumärke och de väskor de designar och producerar är ett rent hantverk och har en svensk design. Varje väska ska du som kund kunna använda under en lång tid och därför har väskorna hög kvalitet och även en tidlös och anpassningsbar design.

It’s a woman thing
Det spelar ingen roll om du behöver en väska, trånar efter tre eller bara måste ha fem. Vi dömer ingen. Tvärtom, tycker vi att varje väska är ett konstverk som förtjänar en speciell plats i både ditt hjärta och ditt hem.

Ulrika Väska
Varje Ulrika väska är ett hantverk. Med sin svenska design är en Ulrika väska tillverkad för att göra dig sällskap under lång tid. Deras kollektioner är fulla av tidlösa produkter, i både skinn och syntet, för varje look i din garderob.

http://ulrikadesign.se/

Ulrikas Väskor utkommer med ca två-tre kollektioner per år.

Ulrika har sedan 1992 ritat och designat väskor och accessoarer. Nu gör hon det i egen regi, Ulrika E. Design AB. Hennes kollektioner riktar sig till kvinnan som är intresserad av färg, form, mode och kvalité. Med sina egna idéer och modern design skapar hon nya modeller i trendiga material som följer säsongens mode och färgskala.