Socha Design Laptopväskor

Socha Laptopväska - Affärsväska.

Socha Design lägger stor vikt på sina kollektioner av handväskor:

  • Tydliga och klassiska former på handväskan utan en massa krusiduller.
  • Genomtänkt inredning i handväskan med perfekt skydd för laptop och surfplatta.
  • Urval av högkvalitativa material med särskilt låg vikt
  • Feminina affärsväskor som inte skriker "jobb"
  • Med priser även för den mindre budgeten

Mannen bakom Socha Design heter Jürgen Socha. 

Kan en lärare i fysik och idrott vara en designer av väskor?

Även som lärare hade Jürgen Socha en svag punkt för vacker design. Med mycket passion och uthållighet designade Jürgen Socha de första färgade fodralen för mobiltelefoner ( se världens första neoprenmobilfodral ) gjorda av neopren i Bochum. Det var 1994 i början av den blomstrande cellåldern! Responsen på de extraordinära mobilfodralen var enorm! Över 100 000 såldes i Tyskland inom 12 månader!

Marknaden för mobil kommunikation utvecklades på ett meteoriskt sätt under de följande åren. Mobiltelefoner och bärbara datorer fanns överallt och oumbärliga i vardagen.

Att designa och producera väskor för de mobila följeslagarna blev en allt större utmaning för Jürgen Socha.

Nyckelupplevelsen:

Våren 2006 kom en ung kvinna till CeBIT-montern i Hannover och frågade Jürgen Socha om en chic väska till hennes bärbara dator, en julklapp från hennes far.

De "svarta och gråa sakerna" som vi ställde ut skulle vara mer för män!

Det var precis det som var problemet!

Laptopväskor fanns i överflöd, men alla var skapade för män och såg på långt håll ut som "vardagsaffärer"!

Samma kväll började Jürgen Socha designa väskor som, förutom den nödvändiga skyddsfunktionen, framför allt ska ha en attraktiv och feminin look. Utmaningen att designa en liten men fin kollektion av damväskor fascinerade honom från första stund.

…och idag?

Idag erbjuder Jürgen Socha ett fint urval av bärbara handväskor under eget varumärke "SOCHA", som redan har glatt många kvinnliga fans i Tyskland och utomlands. Därför fortsätter Jürgen Socha att skapa nya väskmodeller för den modemedvetna kvinnan med stor entusiasm och känsla för detaljer.

Det är vad han står för med sitt namn! Jürgen Socha

PS .: Läraryrket var en trevlig upplevelse, men de utmaningar Jürgen Socha haft som designer och produktutvecklare har varit långt mer utvecklande. Jürgen Socha har ägnat sig åt handväskor för kvinnor på heltid i många år!