Plånböcker

Plånböcker & kortfodral skinn

Dags att köpa ny plånbok? Här hittar du praktiska och snygga plånböcker av bra kvalitet i skinn och billiga plånböcker i skinnimitation. Från kända märken som bla The Monte, Le Salle, SAC i mängder av olika färger, snygga designer och storlekar. Vi har allt från dollarplånböcker till börsar. Välj den plånbok som passar dina behov. Många av dem är unisex så de passar till både dam och herr. Välj mellan kortfodral, dollarplånböcker, börsar, portmonnäer och den klassiska plånboken i olika storlekar.

Plånböcker i skinn av högsta kvalitet

Här hittar du plånböcker för alla smaker och behov. Vare sig du söker efter en exklusiv, väldesignad herrplånbok i skinn eller ett litet kortetui för bara det nödvändigaste så hittar du det här. Vi erbjuder plånböcker av högsta kvalitet från kända märken till de bästa priserna på marknaden.

Oavsett om du letar efter en herrplånbok eller en dambörs i skinn så kommer du att hitta det du söker hos oss. Många av våra plånböcker är unisex och passar både för män och kvinnor. Behöver du en praktisk plånbok med ordentligt med utrymme för både flera kort, kvitton och kanske flera valutor ska du ta en titt bland våra snygga reseplånböcker. Med en av dessa med på resan behöver du inte oroa dig för att blanda ihop sedlarna eller tappa bort biljetterna.

Vi har många plånböcker i skinn som kan att ge dig glädje i många år. En välanvänd skinnplånbok kommer få en snygg patina som inte går att härma. Allt skinn i våra plånböcker kommer enbart från matdjur och de är vegetabiliskt garvade. Detta innebär att du får en produkt som sparar på miljön och som inte har några gifter kvar, vilket kan ske vid tex cromegarvning.

Skinnplånböcker ligger alltid rätt i tiden och du har många olika designer att sälja mellan. Behöver du flera kortfack med plats för körkort, medlemskort och annat eller en enklare variant? Oavsett vilket kommer du hitta den perfekta plånboken här!

Praktisk eller snygg?

Varför inte både och? Söker du efter en börs för endast det nödvändigaste har vi flera varianter av dessa. Hitta din favorit och använd din börs som en smart accessoar. Även dessa finns i många modeller och färger. Botanisera bland våra eleganta skinnbörsar, vi har något för alla smaker. Välj mellan naturliga färger och mer piffiga varianter. Här hittar du även söta portmonnäer i skinn för alla dina mynt. Vi har även flera plånboksväskor att välja på där du får plats med både pengar och mobilen. Några av dem har axelband eller handledsband.