Väskor

Väskor med skön attityd till dam!  

Hos oss hittar du väskor i många storlekar och modeller. Mestadels dam väskor men även en del till herr. Handväska, axelväska, magväska, midjeväska, kuvertväska som har plats för allt du behöver under dagen eller de som bara rymmer det allra viktigaste. Vi hoppas att du kan hitta en väska som passar ditt liv, vad du än fyller det med. Ibland räcker det inte med en väska för du gör olika saker under dagen, så vårt tips är att ha fler olika väskor att kombinera. Att ha flera väskor som du varierar mellan gör också att väskan slits mindre och på så sätt kan du ha väskan längre. Datorväska, ryggsäck, handväska, kuvertväska, axelremsväska, skinnväska eller weekendbag?

Lyxa till det med en liten, elegant kuvertväska på festen. Unna dig en snygg och bekväm axelväska till vardags. Söker du en sobert enfärgad eller en sprakande färgklick? Exklusiv look eller gatusmart? Hos oss hittar du garanterat en väska som passar din personlighet.

Populära väskor den här säsongen.

Material i väskor kommer och går men vissa material håller över tid. Just nu är väskor i manchester väldigt populärt. Manchester är ett material som passar väldigt bra till väskor och ger väskan ett bra utseende.