Väskor

Väskor med attityd!

Skinnväskor finns i alla möjliga modeller och storlekar. Lyxa till det med en  liten, elegant kuvertväska på festen. Unna dig en snygg och bekväm  axelväska i skinn till vardags. Söker du en sobert enfärgad eller en  sprakande färgklick? Vill du ha stilrena linjer eller glittriga  detaljer? Exklusiv look eller gatusmart? Hos oss hittar du garanterat en  skinnväska som passar din personlighet.

Vi  har användbara väskor med funktioner du inte kan leva utan. Smarta fack  för mobilen och nycklarna. Väskinsatser för olika storlekar som gör det  enkelt och roligt att organisera dagen. Vi ger dig de trendigaste  väskorna med den smartaste designen!


Snyggare med tiden!

Din skinnväska kommer bli snyggare ju mer du använder den. Skinn är ett material som tål att vara med dig i livet och formar sig efter din personlighet. Tiden kommer ge din väska i skinn den rätta patinan och samtidigt göra den unik då ingen väska kommer se likadan ut.

Skinnväskor är inte bara något till fest eller vardag utan även det överlägsna valet på resan. Våra praktiska midjeväskor och handledsväskor rymmer enkelt småsaker som pass och plånbok och är perfekta att ha med sig överallt. Packa det du behöver för en härlig weekendresa i någon av våra rymliga bagar eller smidiga ryggsäckar. Vi hjälper dig att hitta den väska som passar dig bäst.

Hållbart miljötänk!

Alla våra skinnväskor är tillverkade av skinn som kommer från matdjur. Genom att använda det som annars hade slängts kan vi göra vårt avtryck på miljön så litet som möjligt.

I samma anda är alla väskor vegetabiliskt garvade. Denna form av garvning är mer skonsam än många andra metoder och gör att produkten du får i din hand inte har rester av krom eller andra gifter som dröjt sig kvar. Självklart är även detta bättre ur miljösynpunkt då det inte förekommer något utsläpp av bland annat krom i vattnet.

Var rädd om din väska så håller den sig längre.

Skinn är ett levande material som torkar och spricker om du inte behandlar den. Vi har ett jättebra läderbalsam som du kan använda till din väska, skinnsoffa, handskar och skor. Smörj in skinnet redan från början och 1-2 gånger per år så håller det sig i nyskick längre. Vill du att skinnet ska se lite slitet ut så gör du ingenting.