Väskor

Väskor med skön attityd till dam! 

Kika gärna i de olika menyerna under Väskor, där hittar du fler Axelväskor och Handväskor. 
En del väskor finns bara i kategorin FYND!

Här i vår butik hittar du axelväskor, handväskor i många storlekar, modeller och märken som Ulrika Design, NYPD, Rosenvinge, The Monte alla till konkurrenskraftiga priser som tål att jämföras. Mestadels damväskor men även en del till herr. Väskor med plats för allt du har behov av under dagen eller de som bara rymmer det allra viktigaste. Moderna handväskor även klassiska axelremsväskor.

Lyxa till det med en liten, elegant kuvertväska på festen. Unna dig en snygg samt bekväm axelväska till vardags. Söker du en sobert enfärgad eller en sprakande färgklick? Exklusiv look eller gatusmart? Här hittar du garanterat en väska som passar din personlighet.

Vi hoppas att du kan hitta en axelremsväska som passar ditt liv, dina behov. Vad du än fyller livet med så tror vi att vi har en axelremsväska som passar dig. Ibland räcker det inte med 1 väska eftersom du gör olika saker under dagen, så vårt tips är; ha fler olika att kombinera. 
Att ha flera axelremsväskor som du varierar mellan gör också att din väska slits mindre och på så sätt kan du ha väskan längre, använda den mer. Datorväska, ryggsäck, axelväska, handväska, kuvertväska, axelremsväska, skinnväska, bag eller weekendbag? Vi har stort utbud av axelremsväskor. Vi hoppas du hittar en billig axelremsväska hos oss. För vi tycker om att sälja väskor billigt online. Vi vill att du ska kunna unna dig precis så många axelremsväskor du vill. Därför har vi lite lägre priser i vår webshop. Välkommen att shoppa axelremsväskor hos oss!
Se våra accessoarer som nyckelfodral. De är väldigt användbara eftersom de är små fodral där du förvarar dina nycklar. Du slipper repor på mobilen och undviker hål i dina fickor. En så lyxig känsla när du tar fram dina nycklar. Det gör också att lättare hittare i din axelremsväska.

Material i väskor kommer och går men vissa material håller över tid. Just nu är väskor i manchester väldigt populärt. Manchester är ett material som passar väldigt bra till väskor och ger väskan ett bra utseende.

Vi fyller på med nyheter ett par gånger om året. Axelremsväskor brukar vi få in nyheter ca 3-4 gånger per år. Accessoarer, nyckelfodral kommer in i butiken regelbundet.
Behöver du hjälp med val av modell så finns vi oftast i chatten. Eller skriv till oss på [email protected]
Vi har fri frakt på allt du köper av oss. Av den anledningen tar vi ut en avgift för returer.
Sidan använder cookies.