Ulrika Design väska

Nu är det påfyllt i lagret med nya väskor från Ulrika Design. Kika in under Varumärke så hittar du alla våra axelväskor till dam där.

Vi har fått in många nya modeller av väskor och i massa färger. Du hittar jättefina Handväskor och Axelväskor hos oss. Dessutom har vi lite lägre priser och såklart fraktfritt. Vi säljer hellre fler väskor därför väljer vi att hålla låga priser på våra väskor. Så du kan unna dig precis så många väskor du har lust med.

De populära sk Jaktväskorna eller Sadelväskorna finns i flera färger. Det finns skinnväskor till dam och italienska handväskor. Alla är tillverkade i Italien

En del av våra Ulrika Väskor är i syntet. De är alla av god kvalitet. För att öka livslängden på din väska i syntet är det bra om du har flera olika väskor att byta med. Använd inte en och samma väska varje dag, då sliter du upp väskan för fort. Ha hellre 2-3 väskor och varva med. På så sätt ökar du livslängden på din väska. Dessutom är det roligt att matcha färgen på din väska med tex skor, handskar eller sjal. Det piffar upp och ser fint ut.

Flera av väskorna från Ulrika Design har dubbla remmar. Det betyder att du kan byta utseende på din väska. Ena dagen kanske du vill ha den breda remmen och andra dagen den smala remmen. Det beror också på hur mycket du stoppar i väskan och hur tung väskan blir. en smal rem till en tung väska känns oftast inte skönt på axeln. Då är det bättre att välja en bredare rem. Sadelväskan har dubbla remmar. Avtagbara remmar öppnar nya möjligheter. Du kan ta en rem från en väska du redan har och sätta den på den nya väskan du köper hos oss. Kul sätt att byta utseende snabbt och lätt.