Kasse Braided flätad Taupe från Ceannis

1 399 kr

Artikelnummer: 047111710
Leverantör: Ceannis

Upptäck elegansen och funktionaliteten i Kassen /Shopper Braided, den flätade brungråfärgade skapelsen från Ceannis som förenar stil med praktiska detaljer. Denna shopper är inte bara en accessoar, utan en förlängning av din personliga stil.

Shopper | Braided Strap Bag | Taupe från Ceannis 047111710.

Denna väska är ett mästerverk tillverkat i högkvalitativt veganläder med ett intrikat flätat mönster som ger en exklusiv känsla. De rundsydda handtagen erbjuder optimal komfort när du bär dina vardagsessentiella saker, oavsett om det är genom stadens myller eller till kontoret.

Med sin öppna och generösa design rymmer väskan allt du behöver – från A4-pärmar till din laptop – organiserat och lättillgängligt. Dessutom kommer den med en smart rem med ett avtagbart litet fodral, perfekt för att hålla småsaker säkra och på plats.

Det huvudfack som erbjuds är praktiskt, rymligt och ofodrat, vilket ger en lätt och luftig känsla samtidigt som det inkluderar en insydd nyckelhållare med karbinhake för att hålla ordning på dina nycklar. Väskan har platt botten, förstärkt med en vadderad platta.

Materialvalet av 100% Polyuretan speglar Ceannis åtagande till hållbarhet och mode. Med måtten Bredd 35 cm, Höjd 32cm, Djup 18 cm är denna shopper inte bara praktisk utan också proportionerad för att komplettera din silhuett.

Låt Kasse Braid bli din trogna följeslagare som lyfter varje outfit och situation med sin tidlösa charm och funktionella design. Välkommen in i världen där mode möter vardagspraktik hos Bags 4 fun AB.

Taupe är en färg som beskrivs som en nyans mellan beige och ljusbrunt ungefär. En taupe är en mullvad på franska. Taupe är en underbar nyans som blandar brunt och grått, vilket resulterar i en färg som varken är för mörk eller för ljus.