Kasse Braided flätad Mörk Brun från Ceannis

1 399 kr

Artikelnummer: 047117910
Leverantör: Ceannis

Upptäck elegansen och funktionaliteten i Kassen /Shopper Braided, den flätade chokladfärgade skapelsen från Ceannis som förenar stil med praktiska detaljer. Denna shopper är inte bara en accessoar, utan en förlängning av din personliga stil.

Shopper | Braided Strap Bag | Chocolate från Ceannis 047117910.

Denna väska är ett mästerverk tillverkat i högkvalitativt veganläder med ett intrikat flätat mönster som ger en exklusiv känsla. De rundsydda handtagen erbjuder optimal komfort när du bär dina vardagsessentiella saker, oavsett om det är genom stadens myller eller till kontoret.

Med sin öppna och generösa design rymmer väskan allt du behöver – från A4-pärmar till din laptop – organiserat och lättillgängligt. Dessutom kommer den med en smart rem med ett avtagbart litet fodral, perfekt för att hålla småsaker säkra och på plats.

Det huvudfack som erbjuds är praktiskt, rymligt och ofodrat, vilket ger en lätt och luftig känsla samtidigt som det inkluderar en insydd nyckelhållare med karbinhake för att hålla ordning på dina nycklar. Väskan har platt botten, förstärkt med en vadderad platta.

Materialvalet av 100% Polyuretan speglar Ceannis åtagande till hållbarhet och mode. Med måtten Bredd 35 cm, Höjd 32cm, Djup 18 cm är denna shopper inte bara praktisk utan också proportionerad för att komplettera din silhuett.

Låt Kasse Braid bli din trogna följeslagare som lyfter varje outfit och situation med sin tidlösa charm och funktionella design. Välkommen in i världen där mode möter vardagspraktik hos Bags 4 fun AB.