Shoppingvagn Epic CityXShopper Evolution 2.0 Svart

990 kr

Artikelnummer: ES104-03-01
Leverantör: Epic Travelgear

Shoppingvagn City X Shopper Evolution 2.0 svart med gråa detaljer, från Epic. 

CityXShopper Evolution 2.0  är en smidig vagn från Epic med justerbart handtag. Denna Dramatenväskan kan du lasta med 20 kilo och den rymmer ca 40 liter, ca 2 matkassar. Hopfällbar nertill. Expander inuti påsen som gör att du kan fylla påsen ännu mer. Reflexkanter på locket och på sidorna.

Hjulen är stora (20 cm i diameter) och gör att vagnen är stabil att dra och rullar fint på flesta underlag.
Du kan enkelt ta av hjulen. Om du tex behöver det för få plats med vagnen i ett trångt utrymme. Hjulen är utbytbara, om du behöver reservdelar.

Vagnen har ett sk trolley handtag. Likande det som finns på resväskor. Du kan med ett tryck justera höjden på handtaget i 4 olika läge, från 78-108 cm. Vagnen fungerar lika bra till korta som långa personer.

Väskan är tillverkad i slitstark/smutsavvisande polyester, 1680D. Polyester är ett av de mest använda tygerna vid tillverkning av väskor. D står för Denier, tjockleken på tyget. Polyester 1680D är lämplig för högkvalitativa bagar, bagage, robusta ryggsäckar, etc. Väskan är avtagbar från chassit och enkel att återmontera. Fästes med kardborrband upptill och nertill.

Väskan har en stor ficka med dragkedja på framsidan. På baksidan finns ännu en ficka med dragkedja, även en ficka för paraply eller scanner. Väskan stängs med klafflock och dragsko.

Chassit/stommen är lätt och slitstark stålchassi. Vagnen väger 2,5 kilo.

Med City X Shopper Evolution får du riktigt mycket vagn för pengarna. En mångsidig shoppingvagnar som likaväl kan användas som weekendbag och den finns i flera snygga färger. Skramlar mindre än små resväskor tack vare sina stora hjul.


Mått: Uppfälld är vagnen 78-108 cm hög, 39 cm bred och 34 cm djup.

3 års fabriksgaranti.

Skickas med Posten My Pack Collect och du hämtar hos ombud. I sällsynta fall kan vagnen skickas med DHL.