Sjal från PatternMeBright

Sjalar från den svenska designern PatternMeBright.

Helt nytt sortiment av sjalar finns under Accessoarer.Vi är så stolta över sjalarna som nu finns i butiken. Ett fantastiskt print med en underbar historia. Varje sjal representerar en känd kvinna som lite grand har glömts bort i vår historieberättelse. Läs om Marie Curie, vars fingrar fortfarande är självlysande, därför har sjalen tumavtryck.

Astrid Kindstrand, sjalen heter Ramaskri. Astrid blev den 6 april 1938 den första kvinnan att läsa upp TT-nyheterna på radio för Radiotjänst och med det orsakade hon ramaskri bland lyssnarna.

Vi har fem olika sjalar som alla representerar en kvinna som glömts bort i historien. Välj din sjal efter färg, mönster eller den kvinna du vill lyfta fram. Bär din sjal med stolthet.

Sjalen fungerar utmärkt att knyta runt väskan som en piffig accessoar. Storleken på sjalen gör att den är perfekt för att använda som hårsmycke. Placera sjalen på övre delen av pannan och knyt i nacken eller på sidan. Använd sjalen som turban. Eller varför inte runt midjan på bälte. Möjligheterna med dessa sjalar är oändliga. Samtidigt som du får en fin accessoar sprider du även kvinnors historia.

Sjalen är i polyester, tvättbar i 30 grader. Sjalen är designad i Sverige och tillverkad i Italien.