Lite vardagslyx ? Skäm bort dig själv | Bags4Fun

Lite vardagslyx ? Skäm bort dig själv | Bags4Fun

Känslan av lyx - att uppleva frihet - unna dig. 


Är du trött på gråa dagar? Drömmer du om att skämma bort dig själv med lite lyx?

Läs lite till innan du bokar en resa med ett lyxigt rum eller spaveckor i nåt varmt land för väldigt mycket pengar.
För egentligen behöver du inte gå längre än till närmsta kaffebar eller webbshop för att du ska få uppleva samma känsla av lyx som du kan få under en semester.

Hur är det möjligt?
Jo, för att det vi upplever som lyx ofta är  små avbrott i vardagen. En stilla stund med en bra bok eller flera avsnitt i rad av en serie du gillar att titta på. Det där extra du unnar dig i vardagen.

Alltså, för att du ska känna dig lyxigt bortskämd behövs varken lång ledighet eller mycket pengar.

Lyx tänker du.
Det är dyra föremål eller händelser som är så dyra att de flesta av oss inte har råd. Men vet du, lyx kan också vara den perfekta upplevelsen. En ny väska, en bedårande utsikt eller något gott i kylskåpet. Det är former av lyx som lätt kan införlivas i vardagen och betyda lika mycket som en dyr resa eller ett dyrt föremål.

Lyx är inte alltid pengar och saker, det är mer en helhetsupplevelse som uppstår i ögonblicket. Det hoppas vi att du känner i vår webbshop.

Lyx kan vara avbrott eller känslor som skiljer sig från vardagen. Just därför kan konstigt nog en påfrestande vandring i regn och rusk eller en solnedgång i ett kallt tält upplevas som lyxigt.

Lyx är avbrott i vardagen.
Händelser som avsevärt skiljer sig från vardagslivet. Lyx är det som förändrar något i  din vardag. Lyx är att vår webbshop är öppen dygnet runt för dig. Ögonblicket då du bestämmer dig för att unna dig en ny väska, en shoppingvagn eller ett vackert nyckelfodral. Det är vardagslyx och det är du värd.

Med ett besök i vår webshop vill vi ge dig en känsla av frihet, glädje, perfektion, unikhet och spänning.

Känslan av lyx kommer genom upplevd frihet och det kan uppstå ur det lilla trycket på den lila knappen KÖP.

Hoppas du hittar något fint att unna dig. Hos oss finns lyxiga väskor i alla prisklasser. Prisvärda nyckelfodral. Shoppingvagnar som underlättar vardagen. Vi har blixtsnabba leveranser. Allt för att du ska kunna unna dig och uppleva frihet och vardagslyx

Varma hälsningar från hela Teamet bakom Bags4Fun till dig

Med inspiration från Thyra Uth Thomsen, professor med särskilda uppgifter.