Baguette Väska - Nostalgi

Baguette Väska - Nostalgi

Nostalgi Väska - Baguette Väska.

Minns ni? För 25 år sedan lanserades Baguette Väskan av Fendi. Väskan fick sitt namn då det var menat att den ska bäras under armen precis som det franska brödet baguetten. 
Succén blev ett faktum när väskan dök upp i säsong 3 under armen på Carrie Bradshaw i "Sex and the City" och baguetten blev den hetaste "it"-bagen på väskmarknaden. Minns du den ikoniska lilla fyrkantiga accessoaren som passar perfekt under armen, Baguette väskan! Den väskan sätter sin egen prägel på varje modern kvinnas vardag.

Idag är baguetteväskan mer populär än någonsin och den relanseras i en mängd material och färger. Vi kommer att fylla på med denna väskmodell hela våren. Baguetteväskan representerar tidlöshet i kvinnlig elegans och kreativ lyx som alla kvinnor förtjänar att ha i sin garderob.

Våra baguette väskor kommer i en mängd färger, allt för att möta våren. Härliga våriga färgen men såklart även i svart.

Inte alls konstigt att just baguette formen är så populär. Formen är väldigt praktisk. Dess avlånga format gör att vad du än fyller din väska med så hittar du det lätt. Ibland kan det upplevas att små väskor lätt kasar av axel när du bär dem. Det gör inte baguette väskan eftersom dess form naturligt gör att du klämmer fast väskan under armen. Många av våra modeller kommer med både en kort och en lång rem.

Var gör du av väskan när du ska slå dig ner någonstans? Alltid ett litet aber, ska väskan vara sidanom dig eller på golvet. Där är baguetten perfekt. Häng den över stolsryggen, den nuddar inte golvet. Lägg den i knäet, den tar ingen plats.

Baguetten är fortfarande omåttligt populär, kanske för att den inte bara är en vanligt Bag, den är en Baguette.

#BaguetteFriendsForever